//11 momente drăguțe când idolii își consolează fanii

11 momente drăguțe când idolii își consolează fanii

Fanii devin, de cele mai multe ori, deosebit de emoționați când își întâlnesc idolii față în față, dar acești idoli știu cum să se comporte cu aceștia pentru a le aduce din nou zâmbetul pe față.1. Lay – EXO

Un băiețel de 12 ani a urcat pe scenă în lacrimi pentru a-și întâlni, în sfârșit, idolul: pe Lay din trupa EXO. Lay s-a ridicat imediat, l-a mângâiat pe micul fan pe obraji și i-a șters lacrimile cu o batistă.
Apoi l-a îmbrățișat și chiar i-a dăruit un standee cu imaginea lui.

2. Kai – EXO

Cum a văzut lacrimile din ochii acestei fane, i-a spus să nu mai plângă și a cerut staff-ului lui să îi aducă batiste. I-a spus continuu să nu mai plângă și a ascultat-o atent, neluîndu-și ochii de la ea în timp ce aceasta vorbea.

3. Jungkook – BTS

Jungkook a luat mâinile fanei care plângea în mâinile lui și a ajutat-o să se calmeze în cel mai adorabil mod.

4. Jimin – BTS

Jimin a văzut pe cineva plângând în timpul unui concert și i-a strigat în engleză „Nu plânge” în timp ce gesticula spre ea cu un zâmbet dulce.
5. I.M. – Monsta X

O fată i-a arătat lui I.M. un model cu chipul lui desenat pe unghii iar el a fost fascinat și deosebit de recunoscător pentru asta.  Văzând cât de mult îi place, fata a izbucnit în plâns, moment în care I.M. s-a lăsat mai în jos, la nivelul ei și a zâmbit, a mângâiat-o și i-a dat o batistă pe care tocmai o primise de la cineva din staff-ul lui.

 

6. Twice

O fană din mulțime le-a atras fetelor din trupa Twice atenția când aceasta a început brusc să plângă. Toate priveau serioase și îngrijorate la aceasta și dorindu-și să coboare la aceasta pentru a o alina.

Jeongyeon chiar a început să cânte “Don’t cry!” iar Jihyo o implora pe fană să nu mai plângă.

7. Moonbyul – MAMAMOO

După ce i-a dat un autograf acestei fane, Moonbyul i-a întins repede un șervețel și chiar s-a ridicat ca să o îmbrățișeze.

8. MAMAMOO

După un fansign meeting, toate fetele din trupa Mamamoo i-au dat o îmbrățișare de grup unei fane care plângea.

9. Suzy

După ce o fană a început să plângă în clipa în care a văzut-o, Suzy a fost surprinsă la început apoi i-a luat mâinile fetei. A mângâiat-o pe brațe și i-a făcut gestul „Fighting!”.

La același fansign, o altă fană a început să plângă iar pentru a o face să zâmbească a făcut figura „aegyo”.

10. Irene – Red Velvet

Fata nici măcar nu era în fața lui Irene, dar ea acționat repede când a văzut-o pe aceasta că a izbucnit în lacrimi. S-a uitat împrejur căutând pe cineva din staff-ul ei ca să îi ceară să îi aducă batiste pentru fana ei copleșită de emoție.

11. Jiyeon – Cosmic Girls

Jiyeon o întreba într-una pe fana care izbucnise în lacrimi:„ De ce, de ce, de ce?”, găsind-o pe aceasta adorabilă. Chiar a încercat să o facă pe aceasta să zâmbească cu o față de „aegyo”.
Sursa: koreaboo.com