//12 celebrități sud-coreene care nu folosesc rețelele de socializare

12 celebrități sud-coreene care nu folosesc rețelele de socializare

În era în care rețelele de socializare fac ca și comunicarea dintre oameni pe întreg mapamodul să fie mai ușoară și mai rapidă, este normal să presupunem că și celebritățile noastre favorite folosesc, cel puțin, una dintre platforme.

Până la urmă, aceasta este cea mai facilă cale de a ține permanent legătura cu fanii.Dar există și celebrități care nu folosesc această formă de comunicare modernă, și iată mai jos câteva dintre aceștia și motivele pentru care nu o fac:

Gong Yoo

Actorul Gong Yoo a declarat că încearcă să nu își dezvăluie viața sa personală, pentru că întotdeauna vor exista amintiri pe care va dori să le uite.

Yoo Jae Suk

Yoo Jae Suk a declarat că nu vrea să folosească rețelele de socializare pentru că se teme că ar putea deveni dependent și nu va mai face nimic altceva întreaga zi.

Song Joong Ki

Actorul Song Joong Ki a spus că el nu folosește rețelele de socializare, întrucât nu prea are înclinații spre tehnologie.

Park Bo Young

Actrița Park Bo Young a declarat că nu are încredere în ea pentru a folosi rețelele de socializare, pentru că este o persoană emoțională și își pierde ușor cumpătul.Kang Dong Won

Kang Dong Won a dezvăluit că nu folosește nicio rețea de socializare din trei motive: nu are nimic de împărtășit, nu îi place să stea de vorbă prea mult cu persoane pe care nu le cunoaște și nu înțelege cum asta poate fi o formă de comunicare.

Park Hae Jin

Park Hae Jin a spus că, deși rețelele de socializare este o formă bună pentru promovare, poate provoca, însă, și mult rău prin controversele care pot să apară.

Kim Hee Won

Actorul Kim Hee Won a declarat că nu vrea ca viața sa privată să fie dezvăluită și că nu are nimic de împărtășit publicului.

Chungha

Cântăreața solo Chungha a spus că îi este frică să nu facă vreo greșeală pe rețelele de socializare și că își va crea un cont doar atunci când va avea mai multă experiență și va învăța să fie mai atentă.Dong Ha

Actorul Dong Ha crede că rețelele de socializare aduc multe probleme, așa că e mai bine să fie în siguranță, decât să îi pară rău, chiar dacă este de acord că aceasta este un bun mijloc de comunicare cu fanii.

Minho

Minho, membrul trupei SHINee, a dezvăluit că nu este bun la tehnologie și că nu vede de ce ar avea nevoie de un cont pe o rețea de socializare. De asemenea, el se întreabă dacă asta nu este o pierdere de timp.

Ha Jung Woo

Actorul Ha Jung Woo a spus că nu înțelege necesitatea unui cont pe o rețea de socializare, în special că este trecut de 50 de ani.

P.O.

Membrul trupei Block B, P.O., a dezvăluit că el nu folosește rețelele de socializare din două motive: În primul rând, nu se prea pricepe la tehnologie și în al doilea rând, este o persoană emoțională, așa că îi este teamă că va posta lungi mesaje atunci când se îmbată. Decât să îi fie rușine pentru ce a scris, preferă să nu folosească această formă de comunicare.
Sursa: koreaboo.com