//13 cupluri K-Drama care au devenit cupluri și în viața reală

13 cupluri K-Drama care au devenit cupluri și în viața reală

Pentru toate aceste cupluri de actori, care au fost simboluri ale dragostei în drame pline de pasiune, dragostea de pe ecran s-a transformat într-o dragoste adevărată și în viața lor reală.

Unii dintre ei s-au despărțit, însă cei care se iubesc cu adevărat, sunt împreună și astăzi, formând împreună familii frumoase, demne de invidiat.   1. Lee Chung Ah și Lee Ki Woo

Parteneri în drama „Flower Boy Ramen Shop” au început să își dea întâlnire în 2013. Deși prima lor colaborare a fost în 2011, lui Lee Ki Woo i-au trebuit 2 ani să îi ceară lui Lee Chung Ah să iasă împreună. 


Lee Chung Ah – Lee Ki Woo

Din păcate, în iulie 2019, agențiile celor doi actori au declarat că cei doi s-au despărțit încă din anul 2018, hotărându-se să rămână prieteni, dar nu au anunțat oficial sfârșitul relației lor deoarece au primit multă dragoste și susținere din partea publicului.

     2 . Goo Hye Sun și Ahn Jae Hyun            

Despre cei doi frumoși actori din drama „Blood” s-a aflat că sunt împreună abia după un an de la lansarea dramei, iar în luna mai 2016 s-au căsătorit.


Goo Hye Sun – Ahn Jae Hyun

După trei ani de căsnicie, cei doi au sfârșit printr-un iminent divorț după un scandal mediatic destul de urât,  inițiat și alimentat de actrița Goo Hye Sun în vara anului 2019.   3. Park Han Byul și Jung Woo

S-au întâlnit pentru prima dată în anul 2013 pe platourile de filmare a dramei „One Well-Raised Daughter ”, după despărțirea lui Han Byul de interpretul K-Pop, Se7ven. Din păcate, drumurile celor 2 s-au separat în anul 2015, deși multă lume era entuziasmată de relația lor.


Park Han Byul – Jung Woo

   4. Ji Hyun Woo și Yoo In Na

Relația lor a început după ce Ji Hyun Woo a făcut primul pas, declarând că este îndrăgostit de Yoo In Na, partenera sa din drama „Queen In Hyun’s Man”, într-o emisiune radio, în iunie 2012. Deși relația lor părea una solidă, după lăsarea la vatră a lui Ji Hyun Woo, în mai 2014 a fost anunțată despărțirea lor, lucru bănuit și de fani, deoarece actrița nu a fost prezentă în ziua liberării sale din armată.


Ji Hyun Woo – Yoo In Na

   5. Lee Min Ho și Park Min Young

În 2011, în timpul filmărilor dramei „City Hunters” , cei doi protagoniști ai dramei au început o relație după ce petreceau nopți întregi lucrând împreună. S-au despărțit un an mai târziu din cauza programului lor deosebit de încărcat. 


Park Min Young – Lee Min Ho   6. Ji Sung și Lee Bo Young

Acest cuplu a început o relație de dragoste abia după 4 ani după prima lor întâlnire pe platourile de filmare pentru drama „Save The Last Dance For Me” din 2004. Așteptarea se pare că a meritat deoarece ei sunt căsătoriți din 2013 și au doi copii frumoși, o fetiță (născută în iunie 2015 )și un băiețel (născut în februarie 2019). O familie deosebit de frumoasă!


Lee Bo Young – Ji Sung

   7. Eugene și Ki Tae Young

Creând „Destiny”, Eugene și Ki Tae Young și-au creat propriul destin după colaborarea lor din anul 2009. Cei doi s-au căsătorit în iulie 2011 și sunt fericiții părinți a două frumoase fetițe, Ro Hee, născută în aprilie 2015 și Ro Rin, născută în august 2018. O familie frumoasă și fericită!


Eugene -Ki Tae Young

   8. Lee Chun Hee și Jun Hae Jin

Acest cuplu demonstrează că vârsta, în anumite cazuri, nu contează. Chiar dacă este o diferență de vârstă de 9 ani între ei, partenerii din drama „Smile” au început relația în timpul filmărilor, în 2009 și s-au căsătorit în 2011, în același născându-se și fetița lor.   9. Kim Bum și Moon Geun Young

Cuplu în drama „The Jung Yi, Goddess of Fire”, Kim Bum și Moon Geun Young au început o relație în 2013 care, din păcate, a durat mai puțin de 1 an.


Kim Bum – Moon Geun Young   10. Han Ga In și Yun Jung Hoon

Cei doi au cea mai lungă relație față de toate celelalte cupluri din această listă. Au început să se întâlnească în anul 2003, în timpul filmărilor dramei „Yellow Handkerchief”. S-au căsătorit în 2005 și nu s-au despărțit niciodată de atunci. După 11 ani de căsnicie, în 2016 au avut primul lor copil, o fetiță, iar în mai 2019, s-a născut cel de-al doilea copil al lor, un băiețel. O familie cu adevărat reușită!Han Ga In – Yun Jung Hoon

   11. On Joo Wan și Jo Bo Ah

On Joo Wan probabil a văzut-o pe Jo Bo Ah ca pe o prințesă adevărată în timpul filmărilor dramei „Surplus Princess” de vreme cei doi au început o relație în 2014, imediat după lansarea dramei. Cei doi, însă, s-au despărțit în ianuarie 2017 din motive necunoscute.


On Joo Wan – Jo Bo Ah   12. Nam Joo Hyuk și Lee Sung Kyung

Conform știrilor din acea perioadă, cei doi s-au îndrăgostit în timpul filmărilor dramei  „Weightlifting Fairy Kim Bok Joo” și au continuat relația și după terminarea acestei drame. Ei erau prieteni din perioada în care erau amândoi fotomodele, sentimentele lor reciproce crescând în timp. După câteva luni, însă, se pare că cei doi s-au despărțit dar, în 2019, existau zvonuri în media sud-coreeană că cei doi s-au împăcat…


Lee Sung Kyung – Nam Joo Hyuk

   13. Song Joong Ki și Song Hye Kyo

Song Joong Ki și Song Hye Kyo au fost un cuplu perfect în drama de mare succes „Descendants of the Sun” și păreau un cuplu perfect și în viața reală.


„Descendenții Soarelui”

După multe zvonuri despre o posibilă relație dintre cei doi și după ce au fost surprinși împreună într-o vacanță în Bali, cei doi au surprins pe toată lumea cu anunțul despre viitoarea lor nuntă. Ceremonia de nuntă a avut loc pe 31 octombrie 2017, într-una din cele mai luxoase locații din Seul, Hotel Shilla, nunta fiind una restrânsă și privată, participând doar familia și cei mai apropiați prieteni ai celor doi. Deși media nu a avut acces, nunta lor a fost unul din cele mai mediatizate evenimente din Asia, Song – Song Couple fiind unul dintre cele mai iubite și susținute cupluri de actori de către toți iubitorii de k-drama.

Pe 26 iunie 2019, actorul Song Joong Ki a înaintat actele de divorț, anunțând acest lucru prin intermediul firmei de avocatură ce îl reprezintă pe 27 iunie 2019, iar în dimineața zilei de 22 iulie 2019, la Tribunalul Familiei din Seul a avut loc cu ușile închise, înfățișarea pentru stabilirea verdictului în urma cererii de divorț depuse de avocații actorului Song Joong Ki. Curtea a aprobat cererea de divorț, la această înfățișare fiind prezenți doar reprezentanții legali ai celor doi actori. Deoarece ambele părți au fost de acord cu divorțul și împărțirea averii, totul a fost doar o simplă formalitate, fără a mai necesita un proces.
Sursa: koreaboo.com