//13 cupluri K-Drama care au devenit cupluri și în viața reală

13 cupluri K-Drama care au devenit cupluri și în viața reală

Pentru toate aceste cupluri de actori, care au fost simboluri ale dragostei în drame pline de pasiune, dragostea de pe ecran s-a transformat într-o dragoste adevărată și în viața lor reală.

 1. Lee Chung Ah & Lee Ki Woo

Parteneri în drama „Flower Boy Ramen Shop” au început să își dea întâlnire în 2013. Deși prima lor colaborare a fost în 2011, lui Lee Ki Woo i-au trebuit 2 ani să îi ceară lui Lee Chung Ah să iasă împreună. Sunt împreună și astăzi!

[caption id="attachment_1718" align="aligncenter" width="800"] Lee Chung Ah – Lee Ki Woo[/caption]

     2 . Goo Hye Sun & Ahn Jae Hyun            

Despre cei doi frumoși actori din drama „Blood” s-a aflat că sunt împreună abia după un an de la lansarea dramei. Acum, cei doi au o căsnicie fericită, având în anul 2016 o nuntă privată.

[caption id="attachment_1719" align="aligncenter" width="801"] Goo Hye Sun – Ahn Jae Hyun[/caption]
 1. Park Han Byul & Jung Woo

S-au întâlnit pentru prima dată în anul 2013 pe platourile de filmare a dramei „One Well-Raised Daughter ”, după despărțirea lui Han Byul de interpretul K-Pop, Se7ven. Din păcate, drumurile celor 2 s-au separat în anul 2015, deși multă lume era entuziasmată de relația lor.

[caption id="attachment_1720" align="aligncenter" width="683"] Park Han Byul – Jung Woo[/caption]
 1. Ji Hyun Woo & Yoo In Na

Relația lor a început după ce Ji Hyun Woo a făcut priml pas, cerându-i o întâlnire partenerului ei  din drama „Queen In Hyun’s Man” în 2012. Despărțirea lor oficială a fost în mai 2014, când el a fost lăsat la vatră.

[caption id="attachment_1721" align="aligncenter" width="800"] Ji Hyun Woo – Yoo In Na[/caption]
 1. Lee Min Ho & Park Min Young

În 2011, în timpul filmărilor dramei „City Hunters” , cei doi protagoniști ai dramei au început o relație după ce petreceau nopți întregi lucrând împreună. S-au despărțit un an mai târziu din cauza programului lor deosebit de încărcat. Lee Min Ho a fost apoi, până în 2015, într-o relație cu membra trupei Miss A, Suzy.

[caption id="attachment_1723" align="aligncenter" width="800"] Park Min Young – Lee Min Ho[/caption]
 1. Ji Sung & Lee Bo Young

Acest cuplu a început o relație de dragoste abia după 4 ani după prima lor întâlnire pe platourile de filmare pentru drama „Save The Last Dance For Me” din 2004. Așteptarea se pare că a meritat deoarece ei sunt căsătoriți din 2013 și au un copil.

[caption id="attachment_1724" align="aligncenter" width="800"] Lee Bo Young – Ji Sung[/caption]
 1. Eugene & Ki Tae Young

Creând „Destiny”, Eugene și Ki Tae Young și-au creat propriul destin după colaborarea lor din anul 2009. Cei doi s-au căsătorit în iulie 2011 și au un copil din 2015.

[caption id="attachment_1725" align="aligncenter" width="801"] Eugene -Ki Tae Young[/caption]
 1. Lee Chun Hee & Jun Hae Jin

Acest cuplu demonstrează că vârsta, în anumite cazuri, nu contează. Chiar dacă este o diferență de vârstă de 9 ani între ei, partenerii din drama „Smile” au început relația în timpul filmărilor, în 2009 și s-au căsătorit în 2011, în același născându-se și fetița lor.

[caption id="attachment_1717" align="aligncenter" width="801"] Lee Chun Hee – Jun Hae Jin[/caption]
 1. Kim Bum & Moon Geun Young

Cuplul din drama „The Jung Yi, Goddess of Fire” au început  o relație în 2013 care a durat mai puțin de 1 an.

[caption id="attachment_1726" align="aligncenter" width="500"] Kim Bum – Moon Geun Young[/caption]
 1. Han Ga In & Yun Jung Hoon

Cei doi au cea mai lungă relație față de toate celelalte cupluri din această listă. Au început să se întâlnească în anul 2003, în timpul filmărilor dramei „Yellow Handkerchief”. S-au căsătorit în 2005 și nu s-au despărțit niciodată de atunci. După 11 ani de căsnicie, în 2016 au avut primul lor copil.

[caption id="attachment_1727" align="aligncenter" width="801"] Han Ga In – Yun Jung Hoon[/caption]
 1. On Joo Wan & Jo Bo Ah

On Joo Wan probabil a văzut-o pe Jo Bo Ah ca pe o prințesă adevărată în timpul filmărilor dramei „Surplus Princess” de vreme cei doi au început o relație în 2014, imediat după lansarea dramei. Cei doi s-au despărțit în ianuarie 2017 din motive necunoscute.

[caption id="attachment_1728" align="aligncenter" width="501"] On Joo Wan – Jo Bo Ah[/caption]
 1. Nam Joo Hyuk & Lee Sung Kyung

Conform știrilor din acea perioadă, cei doi s-au îndrăgostit în timpul filmărilor dramei  „Weightlifting Fairy Kim Bok Joo” și au continuat relația și după terminarea acestei drame. Ei erau prieteni din perioada în care erau amândoi fotomodele, sentimentele lor reciproce crescând în timp.

[caption id="attachment_1729" align="aligncenter" width="800"] Lee Sung Kyung – Nam Joo Hyuk[/caption]
 1. Song Joong Ki & Song Hye Kyo

Song Joong Ki și Song Hye Kyo au fost un cuplu perfect în drama de mare succes „Descendants of the Sun”. După multe zvonuri despre o posibilă relație dintre cei doi și după ce au fost surprinși împreună într-o vacanță în Bali, cei doi au surprins pe toată lumea cu anunțul despre viitoarea lor nuntă. Ei se vor căsători în ultima zi a lunii octombrie 2017 iar magia dragostei lor din această dramă a devenit memorabilă.
Sursa: koreaboo.com