//16 celebrități sud-coreene care au un titlu național în Coreea de Sud

16 celebrități sud-coreene care au un titlu național în Coreea de Sud

Obținerea unui titlu național, sub titulatura „al națiunii”, este cea mai mare onoare pe care o celebritate sau personalitate publică o poate obține în Coreea de Sud.

Aceste titluri arată cât de mult sunt iubite aceste vedete de concetățenii și fanii lor, dar aceste titulaturi nu sunt prea mult folosite și cunoscute în afara Coreei de Sud.Vedeți mai jos o listă a celor mai cunoscute celebrități care au primit această mare onoare din partea națiunii lor:

IU

Probabil, este destul de cunoscut deja faptul că IU deține titlul de „Sora mai mică a națiunii” de multă vreme, dar știți că ea mai este supranumită și „Iubita națiunii”?

AKMU

Talentul și perfecta armonie a celor doi frați care constituie trupa AKMU, a făcut ca aceștia să fie intitulați „Frații națiunii”.

Jun Ji Hyun

Sunt multe femei în Coreea de Sud care dețin titlul de „Prima dragoste a națiunii”, iar actrița Jun Ji Hyun este una dintre ele. Și asta pe bună dreptate: pe lângă faptul că este o femeie foarte frumoasă, este și o actriță extrem de talentată, de care te îndrăgostești la prima vedere.

Song Hye Kyo

Vorbind despre fantastice actrițe, și Song Hye Kyo a primit această titulatură de „Prima dragoste a națiunii”.Yoo Jae Suk

Comediantul Yoo Jae Suk este unul din cei mai cunoscuți prezentatori și personalități TV în Coreea de Sud. De aceea, el a primit titlul de „Prezentatorul națiunii”.

Suzy

Și Suzy a primit titlul de „Prima dragoste a națiunii”, dar ea mai este intitulată și „Iubita națiunii”.

Girls’ Generation

Trupa Girls’ Generation a deținut pentru mult timp titlul de „Trupa feminină a națiunii” și asta nu a surprins pe nimeni, întrucât fetele chiar sunt foarte talentate.

BTS

Titlul „Trupa de băieți a națiunii”, evident că nu putea să îl dețină altcineva decât trupa BTS, trupă care a uimit și uimește în continuare întreaga lume.Park Bo Gum

Multă lume l-a considerat pe actorul Park Bo Gum „Iubitul națiunii” pentru farmecul lui. El, însă, mai are încă două titluri: „Prințul moștenitor al națiunii” pentru prestanța și imaginea sa impecabilă și „Bărbatul cu cea mai bună influență a națiunii” pentru bunătatea și politețea sa.

Yoo Seung Ho

Drăguț, luminos și inocent. De aceea sud-coreenii l-au numit pe Yoo Seung Ho „Fratele mai mic al națiunii”.

Yeo Jin Goo

Din aceleași motive, și actorul Yeo Jin Goo este numit tot „Fratele mai mic al națiunii”.

Seolhyun (AOA)

Seolhyun, membra trupei AOA, a cucerit multe inimi prin talentul său, ea fiind considerată „Fata națiunii”.Lee Seung Gi

Actorul Lee Seung Gi este numit „Ginerele națiunii”, dar el mai are o titulatura hilară: „Nations Uhm-Chin-Ah”, care într-o traducere liberă înseamnă „fiul strălucit al prietenei mamei tale cu care ajungi să fii comparat”. Și cum Lee Seung Gi este strălucit în orice domeniu, se pare că un titlu mai potrivit nu poate exista pentru el!

Park Woojin (AB6IX)

Fanii l-au numit cu dragoste pe membrul trupei AB6IX, Park Woojin, „Trecutul întunecat al națiunii”, pentru personalitatea simpatică și plăcută.

Lee Hyori

Lee Hyori a fost supranumită „Zâna națiunii”. De fapt, dacă dai o căutare pe Internet („nation fairy korea”), și acum apare numele artistei Lee Hyori.

Rain

Când Rain s-a căsătorit cu actrița Kim Tae Hee, i s-a pus, în glumă, numele de „Hoțul națiunii”.
Sursa: koreaboo.com