//20 dintre cei mai bătrâni idoli K-Pop, care încă mai sunt activi

20 dintre cei mai bătrâni idoli K-Pop, care încă mai sunt activi

În ultimii 20 de ani, au activat în industria K-Pop numeroși idoli.

E un lucru obișnuit ca după un număr de ani de activitate, idolii K-Pop să se retragă, unii din cauza vârstei, alții din cauza lipsei de popularitate, a stresului și alte motive. Alții, însă, aleg să rămână în continuare activi, în ciuda vârstei pe care o au.Vedeți mai jos 20 dintre aceștia:

Membrii trupei Shinhwa

Această listă nu ar fi corectă dacă membrii trupei Shinhwa nu ar fi luați în considerare. Trupa a activat mai bine de 20 de ani, iar membrii au rămas aceeași, încă de la debut. Shinhwa este cea mai longevivă trupă K-Pop din industria muzicală sud-coreeană.

Eric (Eric Mun) – 41 de ani

Lee Min Woo – 40 de ani

Kim Dong Wan – 40 de aniShin Hye Sung – 40 de ani

Jun Jin – 39 de ani

Andy – 39 de aniMembrii trupei g.o.d. (Groove Over Dose)

Toți membrii trupei g.o.d. au avut și au în continuare cariere respectabile după destrămarea trupei, în anul 2005. Trupa s-a reunit în 2014 pentru a sărbători 15 ani de la debut și, de atunci, sunt încă activi în industria K-Pop, în ianuarie 2019 lansând albumul „Then & Now”, pentru aniversarea a 20 de ani de activitate.

Joon Park – 50 de ani

Yoon Kye Sang – 41 de ani

Danny Ahn – 41 de aniSon Ho Young – 40 de ani

Kim Tae Woo – 38 de aniMembrii trupei Sechs Kies

Trupa Sechs Kies s-a destrămat după trei ani de la debut, în 2000. Membrii s-au reunit în 2016 și și-au reluat activitatea, după ce toți membrii au semnat contractul cu YG Entertainment, fiind activi și în prezent.

Eun Ji Won – 41 de ani

Lee Jae Jin – 40 de aniKim Jaeduck – 40 de ani

Jang Su Won – 39 de aniMembrii trupei H.O.T.

Trupa H.O.T. s-a destrămat în anul 2001, fiecare dintre membri mergând pe drumuri separate și având succes în carierele lor. Trupa s-a reunit în 2018, înregistrând un imens succes și, astfel, activând și în prezent.

Moon Hee Joon – 42 de ani

Jang Woo Hyuk – 41 de ani

Tony Ahn – 41 de aniKangta – 40 de ani

Lee Jae Won – 39 de ani

Le urăm și noi mult succes în continuare!Sursa: koreaboo.com