//7 idoli care au plătit datoriile părinților lor după ce au devenit celebri

7 idoli care au plătit datoriile părinților lor după ce au devenit celebri

Acești idoli, după ce au reușit să se remarce în industria muzicală atât de competitivă din Coreea de Sud, cu banii câștigați din munca lor au plătit datoriile financiare ale părinților lor.

Să nu îți mai poți plăti datoriile la un moment dat nu este un fapt ieșit din comun. I se poate întâmpla oricui să nu mai poată returna banii împrumutați, din diferite motive.În aceeași situație s-au aflat și părinții acestor idoli, care, din banii câștigați prin munca și efortul lor, și-au ajutat părinții, plătindu-le toate datoriile.

IU

Cantautoarea IU a dezvăluit faptul că după uriașul succes pe care l-a înregistrat după lansarea piesei „Good Day”, în 2010, a putut să plătească toate datoriile părinților ei.

Chungha

Într-o emisiune televizată, Chungha a declarat: „În primul rând am plătit toate datoriile familiei mele și i-am cumpărat mamei o poșetă”. Totodată, i-a spus mamei sale să nu se simtă inconfortabil și să îi accepte banii.

MC Gree

Rapper-ul MC Gree a spus: „Mama mea avea, în total, datorii de 1,7 miliarde de woni. Cu banii pe care i-am câștigat, am ajutat-o să le plătească pe toate”.

Hyeri (Girl’s Day)

Hyeri, nu numai că a plătit toate datoriile părinților ei, dar le-a cumpărat acestora și un apartament și o mașină de lux, pentru a-și arăta recunoștința și dragostea față de ei.

Zico

Zico a dezvăluit faptul că familia sa avea o sumă uriașă de returnat. Acesta a plătit întreaga datorie și a declarat: „Familia noastră a trecut prin mari greutăți financiare, dar părinții mei au încercat întotdeauna să mă ajute să îmi împlinesc visul”.

Sungyeol (INFINITE)

Sungyeol a declarat, la un moment dat, că visul său a fost să poată să plătească toate datoriile familiei sale, lucru pe care a reușit să îl facă.

Jo Kwon

Jo Kwon a dezvăluit faptul că familia sa a rămas cu multe datorii, după ce afacerea părinților săi a dat faliment, iar datorită muncii sale, a reușit să plătească tot.
Sursa: kstarlive.com