//9 idoli care arata de parca ar fi descins direct dintr-un anime

9 idoli care arata de parca ar fi descins direct dintr-un anime

Idolii arată atât de bine, parcă prea bine ca să fie reali, iar acești 9 idoli arată de parcă ar fi descins direct dintr-un anime.

Sunt mulți idoli care au un look unic și sunt foarte arătoși. Cu toate acestea, fanii au observat că sunt mulți idoli a căror înfățișare se apropie de personajele din manhwa sau anime-uri.

Manhwa este o carte de benzi desenate sud-coreeană, similară cu stilul manga japonez.Acești idoli au fost remarcați pentru faptul că înfățișarea lor este atât de perfectă, aproape ca un personaj manhwa, care a prins viață.

Vedeți mai jos cei 9 idoli care par coborâți direct din benzile desenate:

Eunwoo din trupa Astro

Eunwoo are o personalitate inocentă și atractivă, făcându-l perfect pentru un rol de liceean.


Taemin din trupa Shinee

Aparițiile lui Taemin sunt atât de versatile, încât poate juca oricând rolul unui seducător, tipul personajului „flower boy” .

Jin din trupa BTS

Jin poate fi un simbol printre personajele manhwa cu tematici despre înot, cu umerii lui lați și o frumusețe delicată.Hyungwon din trupa Monsta X

Fotomodel și idol, Hyung Won poate juca oricând un rol de conducător într-o manhwa.

Suho din trupa EXO

Înfățișarea lui Suho îl face perfect pentru rolul unui conducător popular și îndrăgit. Aparițiile sale publice sunt atât de elegante.

Taeyong din trupa NCT

Încă de la debut, fanii au declarat că Taeyong arată de parcă ar aparține unui manhwa, și chiar așa este.SCoups din trupa Seventeen

Genele sale lungi îi dă aparența unui personaj manhwa, de seducător.

Ken din trupa VIXX

Acest idol chiar iubește manhwa. El poate fi dintr-una dintre ele, cu trăsăturile lui impresionante, în special ochii și bărbia puternică.Jin Young din trupa GOT7

Jing Young este atât de frumos, încât pare un personaj dintr-o manhwa despre liceeni.Sursa: koreaboo.com