//A fost dezvăluită lista și prezentarea pieselor de pe albumul „1X1=1(TO BE ONE)” al trupei Wanna One

A fost dezvăluită lista și prezentarea pieselor de pe albumul „1X1=1(TO BE ONE)” al trupei Wanna One

Deși debutul oficial al trupei formate în urma survival-show-ului 1„Produce 101 Season 2” va avea loc pe 7 august a.c., astăzi, 31 iulie au fost dezvăluite titlurile pieselor care vor apărea pe albumul lor de debut.

Numele albumului „1X1=1(TO BE ONE)” semnifică cei 11 băieți care au reușit să se remarce și au ajuns în top (TO BE ONE) (dintre cei 101 care au luat startul în această competiție) devenind, plini de încredere Wanna One.

De asemenea, mai înseamnă că trupa Wanna One sunt un tot unitar cu fanii (X1) care i-au creat și i-au transformat în cel mai bun grup (=1).
Albumul cuprinde 7 piese, printre acestea fiind și „Burn It Up” și „Energetic”, a căror titluri au fost deja dezvăluite publicului: „To Be One” și „Burn It Up” au un sound intens, „Energetic” – o piesă melodioasă, „Wanna One (My baby)” se pare că este o piesă care transmite dragostea băieților pentru fani.

Piesa „Always”, care a fost cântată de cei 20 de concurenți în finala competiției a fost rearanjată pentru Wanna One într-o nouă versiune. Piesele „Never” și „Pick Me” au fost, de asemenea, rearanjate special pentru cei 11 băieți.

Trupa Wanna One va lansa mini albumul pe 7 august ora 6,00 p.m. (ora Coreei de Sud) și, în aceeași zi, la ora 8,00 p.m. (ora Coreei de Sud) vor avea primul show concert.
 Sursa: http://kbsworld.kbs.co.kr

TAGS: