//Abia lansați, trupa K-Pop Treasure se bucură deja de un succes răsunător la nivel internațional

Abia lansați, trupa K-Pop Treasure se bucură deja de un succes răsunător la nivel internațional

Toți cei 12 membri ai trupei sunt recunoscători pentru susținerea de care se bucură.

Trupa K-Pop Treasure este prima trupă de băieți lansată de agenția YG Entertainment după patru ani și a fost alcătuită în urma survival show-ului YG Treasure Box, care a avut loc în anul 2019.
Pe 7 august 2020, băieții au lansat oficial piesa lor de debut „BOY”, iar succesul lor a fost unul fulminant, primind multă atenție din partea fanilor K-Pop din întreaga lume. Astfel, MV-ul piesei lor de debut a înregistrat peste 14 milioane de vizualizări în decurs de 26 de ore și se află deja pe locul 1 în clasamentul iTunes în 19 țări.

Popularitatea lor este deja foarte mare și în Japonia, unde piesa lor se află pe locul 1 în clasamentul Line Music și pe locul trei în clasamentul iTunes.

Membrii trupei sunt extrem de recunoscători pentru această susținere internațională, fiind și ei luați prin surpindere de succesul înregistrat. În primul lor interviu, unul din membrii trupei, Bang Yedam, a declarat: „Nici măcar nu ne-am gândit la recorduri. Suntem atât de ocupați cu pregătirea apariției noastre pe scenă și cu filmările, încât nici nu ne-am gândit că s-ar putea întâmpla asta. Suntem extrem de recunoscători”.
Vedeți mai jos piesa lor de debut, „BOY”:

Felicitări și succes pe mai departe, TREASURE!
Sursa: koreaboo.com

TAGS: