//Acțiune a fan-clubului Ji Chang Wook din Filipine pentru ajutorarea victimelor în urma erupției Vulcanului Taal

Acțiune a fan-clubului Ji Chang Wook din Filipine pentru ajutorarea victimelor în urma erupției Vulcanului Taal

Autoritățile din Filipine au dispus evacuarea de urgență a aproape un milion de persoane din apropierea capitalei Manila, după ce vulcanul Taal a început să arunce nori de cenușă peste oraș, scrie CNN. Seismologii au emis o avertizare cu privire la riscul producerii unei erupții uriașe.

Taal, aflat la aproximativ 60 de kilometri de orașul Manila, este unul dintre cei mai activi vulcani de pe insula Luzon. Acesta a dat noi semne de activitate, duminică, 12 ianuarie 2020, când mii de persoane au fost nevoite să-și părăsească locuințele din cauza pericolului.În localitatea învecinată Talisay Batangas, viceguvernatorul Mark Leviste a relatat că ploaia a transformat cenuşa în noroi, ceea ce a dus la evacuarea unui număr mai mare de rezidenţi din comunităţile izolate cu ajutorul camioanelor, potrivit Agerpres.

În urma acestui dezastru natural, numeroase organizații din Filipine au început organizarea de acțiuni de întrajutorare și strângere de fonduri pentru cei afectați.Una dintre organizațiile, care s-au mobilizat deja pentru a ajuta aceste familii, este și fan clubul actorului Ji Chang Wook. Astfel, pe 14 ianuarie 2020, pe contul lor oficial de pe Facebook, Ji Chang Wook Philippines, a fost postat un îndemn pentru toți fanii actorului să dea o mână de ajutor:

„Hai să ajungem la cei care au nevoie.
JCWPH ar dori să îi facă pe toți conștienți de calamitatea recentă ce a lovit populația din apropierea Vulcanului Taal, aducându-le acestora suferințe…
În lumina acestor evenimente, organizația noastră, JCW Philippines, ar vrea să ajute victimele, trimițându-le bunuri de care au nevoie tuturor celor care suferă de pe urma acestei recente calamități.
JCWPH ar dori, de asemenea, să vă ceară ajutorul pentru proiectul nostru în orice fel în care puteți. Și ajutați-ne să aducem alinare acestor sărmane suflete care se zbat din cauza acestui îngrozitor dezastru și suferă.
Familia JCWPH va trimite ajutor celor afectați de erupția Vulcanului Taal, echipa noastră deplasându-se la  Santo Tomas, Batangas, duminica aceasta. Dacă doriți să ajutați, trimiteți-ne un email la adresa ph.jichangwook@gmail.com . Vă mulțumim anticipat”.
Sursa: chingutotheworld.com; digi24.ro/stiri/externe