//Actor criticat aspru de fani, după ce au descoperit că își vinde cadourile primite de la aceștia la târgul de vechituri

Actor criticat aspru de fani, după ce au descoperit că își vinde cadourile primite de la aceștia la târgul de vechituri

Cadourile fanilor au ajuns la piața de vechituri.

Pe 15 octombrie a.c., actrița Yoon Seung Ah, soția actorul Kim Moo Yeol, a organizat o vânzare de bunuri.Aceasta nu este prima dată când actrița susține un astfel de eveniment, ea mai organizând unul similar și în luna mai, la un restaurant coreean, restaurant care este proprietatea mamei sale.

 

Din păcate, de această dată, fanii nu au fost deloc fericiți la acest eveniment, deoarece au recunoscut printre lucrurile aflate la vânzare, cadourile oferite chiar de către aceștia.

Un fan a povestit pe Twitter că a fost dezamăgită foarte tare de actorul Kim Moo Yeol, deoarece unul din cadourile pe care ea i le-a făcut acestuia chiar de ziua lui de naștere, se afla printre bunurile scoase la vânzare. Ea a scris: „Am fost rănită și poate nu este ceva important sau poate nu înseamnă nimic pentru el, dar cel puțin ar fi trebuit să facă acest lucru în secret. Nici măcar nu era ceva foarte scump”.

Ea mai spus: „Datorită prietenilor mei, am putut să mă simt bine la eveniment. Dacă m-aș fi dus singură acolo, cred că îi înjuram. Cred că trebuie să spun toate acestea și vreau să declar că sunt jignită și tristă din această cauză. Dacă nu îți place, știi că poți întotdeauna să mă oprești.”
Kim Moo Yeol este un actor sud-coreean, cunoscut mai ales pentru cariera sa din piese de musical. El a mai jucat și în filme, precum „A Muse” (2012), „All Bark No Bite” (2012), „Forgotten” (2017), „Inrang” (2018) și altele.

Voi ce părere aveți despre acest fapt?
Sursa: kstarlive.com