//Actori care au fost foarte slabi, iar acum sunt un „pachet de mușchi”

Actori care au fost foarte slabi, iar acum sunt un „pachet de mușchi”

Într-o industrie în care fizicul este unul dintre cele mai importante aspecte în cariera unui actor, nu este de mirare că aceștia încearcă permanent să arate cât mai bine.

Cu multă sudoare și tenacitate, actorii sud-coreeni muncesc din greu pentru ca fizicul lor să arate impecabil.Vedeți mai jos șase dintre actori, care erau deosebit de slabi cu câțiva ani în urmă, iar acum și-au transformat complet corpul:

Seo Kang Joon

Cu câțiva ani în urmă, Seo Kang Joon arăta ca un puști oarecare din cartier, acum însă debordează de masculinitate.

Park Seo Joon

Park Seo Joon avea un corp firav, dar pentru rolul din filmul „Midnight Runners”și apoi cel din drama  „Fight for My Way”, a trebuit să petreacă multe ore de sală, iar rezultatele sunt spectaculoase.

Lee Min Ho

Înainte de a debuta, Lee Min Ho era mai degrabă deșirat, decât musculos. Acum însă, după ce a lucrat din greu, este recunoscut pentru corpul său puternic și umerii săi lați.Kim Woo Bin

Când a debutat ca model, Kim Woo Bin era înalt și subțirel. Însă, după ce a devenit actor, imaginea sa fizică s-a schimbat substanțial, fiind vizibile orele de antrenamente în sala de forță.

Park Bo Gum

Park Bo Gum a debutat la vârsta de 18 ani, pe atunci având un șarm radiant adolescentin. Acum însă, a început să joace roluri de adult, iar acest lucru se reflectă și prin corpul său musculos și plin de masculinitate.

Cha Eun Woo

Când Cha Eun Woo a debutat ca idol K-Pop, membru al trupei ASTRO, era mult mai slab decât este acum. El a petrecut multe ore la sala de forță, pentru a putea interpreta rolurile care i-au fost oferite.
Sursa: kissasian.is