//Actori din drama „The World of the Married”, la un pas de înec, în timp ce filmau o scenă în ocean

Actori din drama „The World of the Married”, la un pas de înec, în timp ce filmau o scenă în ocean

Kim Hee Ae și Lee Moo Saeng s-ar fi putut îneca.

Școala de surfing sud-coreeană YangYang a dezvăluit recent o întâmplare, ce putea să se transforme într-o tragedie, din timpul filmărilor dramei „The World of the Married”.
Situația periculoasă în care s-au aflat cei doi actori a avut loc în timpul filmărilor episodului 14, în scena în care persoanajul actriței Kim Hee Ae a încercat să se sinucidă, intrând în ocean. Când personajul actorului Lee Moo Saeng a intrat în ocean pentru a o salva, cei doi au fost luați și înghițiți de valurile puternice ale oceanului. Ei au fost duși de valuri în larg, încât a fost necesară intervenția salvamarilor pentru a-i salva de la înec.

Un reprezentant al școlii de surfing a dezvăluit: „Am primit un telefon prin care ni s-a solicitat ca o echipa de surfing să fie prezentă la fimări. Cum era vorba despre actrița Kim Hee Ae, am fost de acord cu această cooperare cu mare entuziasm. În timpul filmărilor, după ce Kim Hee Ae a intrat în ocean, iar Lee Moo Saeng a mers după ea ca să o salveze, cei doi actori au fost duși de valuri departe de țărm.”

Imediat, echipa de surfing a intervenit, salvând viața celor doi și aducându-i în siguranță la mal.Deși cei de la această școală au postat și imagini filmate în timpul acestei operațiuni, înregistrarea a fost scoasă imediat de pe Internet.
Vedeți mai jos scena din dramă, în care cei doi actori au avut viața pusă în pericol:Sursa: koreaboo.com