//Actorii Kim Won Hae și Heo Dong Won se recuperează după COVID-19

Actorii Kim Won Hae și Heo Dong Won se recuperează după COVID-19

Luna trecută, ambii actori au fost diagnosticați cu COVID-19, testele lor ieșind pozitive, după ce colegul lor de scenă, Seo Sung Jong, a fost infectat cu SARS-COV-2.

Ieri, 22 septembrie 2020, agențiile actorilor au anunțat că acum acestora le-a ieșit testul negativ și vor reveni la activitățile lor cât mai curând.Se pare, totuși, că actorul Kim Won Hae suferă de efecte secundare ale acestui virus, agenția lui, SGG Company, declarând:

„Pe 25 august, Kim Won Hae a fost diagnosticat cu COVID-19 și spitalizat pentru tratament. Pe 22 septembrie, testul său la virus a ieșit negativ, așa că va putea să se întoarcă la viața sa de zi cu zi.
Kim Won Hae este bine, dar există îngrijorări pentru efectele secundare iminente ale bolii. Noi facem tot ce ne stă în putință pentru sănătatea sa, astfel încât să-și poată continua munca sănătos”.Și agenția actorului Heo Dong Won, Ace Factory, a declarat:

„Bună ziua, suntem Ace Factory.
În primul rând, dorim să mulțumim tuturor celor care l-au susținut prin mesaje pe Heo Dong Won. Iată ultimele vești despre starea acestuia.
Pe 20 august, actorul a fost diagnosticat cu COVID-19, după ce un actor din distribuția piesei „Jjamppong” a ieșit pozitiv. Heo Dong Won a fost spitalizat, dar după ce s-a confirmat că este asimptomatic, a intrat în izolare timp de două săptămâni. Rezultatul testului final a ieșit negativ.
În această lună, Heo Dong Won se va concentra pe sănătatea sa, urmând ca apoi să înceapă să se pregătească pentru proiectele lunii octombrie. Vă mulțumim mult pentru griji și susținere.”

Sănătate multă celor doi actori!
Sursa: soompi.com