//Actorii Lee Jung Jae și Shin Min Ah vor fi parteneri într-o nouă dramă

Actorii Lee Jung Jae și Shin Min Ah vor fi parteneri într-o nouă dramă

Lee Jung Jae și Shin Min Ah au confirmat că au acceptat rolurile dintr-o nouă dramă a canalului JTBC.

Ieri, 18 martie a.c. echipa de producție a noii drame a canalului Tv JTBC, „Advisor” a dezvăluit faptul că actrița Shin Min Ah a acceptat rolul principal feminin, fiind deja confirmat faptul că actorul Lee Jung Jae va interpreta rolul principal masculin.Drama „Advisor” dezvăluie povestea unor politicieni care conduc lumea fără a se afla în lumina reflectoarelor și inițiază tot felul de jocuri politice periculoase. Totodată, este o poveste a supraviețuirii unui „super” consilier, personajul Tae Joon (interpretat de Lee Jung Jae), care este pe cale să devină cel mai puternic om al națiunii.

Shin Min Ah va interpreta rolul Kang Sun Young, o femeie politician care încearcă să distrugă prejudecățile existente. Ea a fost o avocată de succes, care a avut și o emisiune de televiziune, iar acum intră într-un nou comitet ales al partidului politic din care face parte.

Această dramă ar fi prima în care Shin Min Ah ar juca, după o pauză de doi ani, ea nemaifiind prezentă pe micile ecrane de la ultima sa dramă „Tomorrow With You” a canalului tvN.

Cei din echipa de producție au declarat: „Prin confirmarea actriței Shin Min Ah de acceptare a rolului din „Advisor”, s-a completat linia de start alături de actorul Lee Jung Jae. Shin Min Ah, care are o imagine caldă și plăcută, intenționăm să arătăm fața ei de „fată dură”, plină de pasiune și încredere, care merge înainte fără a ezita pentru a-și atinge scopul. Cu schimbarea imaginii ei, vom spune o poveste despre competiția dintre jucătorii din Yeouido”.

Scenariul dramei este scris de Lee Dae Il ( „Life On Mars”), este regizat de Kwak Jung Hwan („Miss Hammurabi”, iar premiera este programată pentru luna mai a acestui an.
Sursa: soompi.com