//Actorii Lee Ki Woo, Park Jin Hee și Bong Tae Gyu au confirmat că vor juca împreună într-o nouă dramă

Actorii Lee Ki Woo, Park Jin Hee și Bong Tae Gyu au confirmat că vor juca împreună într-o nouă dramă

Actorii Lee Ki Woo, Park Jin Hee și Bong Tae Gyu vor fi parteneri într-o nouă viitoare dramă a canalului de televiziune SBS.

Cei trei au confirmat faptul că vor juca în drama „Doctor Detective”, o dramă care va da in vileag partea întunecată a societății și spune povestea unui „doctor detectiv” care dezvăluie adevărul și motivele pentru care se îmbolnăvesc oamenii.Lee Ki Woo va interpreta personajul Choi Tae Young, care este cea de-a treia generație de „chaebol” și moștenitorul Grupului TG. Este un tip talentat, dar fără energie sau ambiții și nu face decât să tanjească după libertatea pe care o avea în trecut. După ce divorțează de soția lui, singura lui dorință este de a-i recâștiga inima fostei lui soții, fără să își dorească de a conduce propria lui companie.

Park Jin Hee va interpreta rolul unui medic specialist de excepție, Do Jung Eun, dar inocența ei nu o ajută decât să își câștige propriul titlu.
Bong Tae Gyu va interpreta rolul unui doctor, Heo Min Ki, căruia îi place să se îmbrace doar cu haine de lux ale celor mai prestigioase case de modă și care speră să răzbune moartea misterioasă a tatălui său de acum 15 ani.
Premiera acestei drame este stabilită a avea loc în luna iulie a acestui an, după terminarea difuzării dramei „Love at First Sight”.
Sursa: soompi.com