//Actorii Lee Na Young, Park Seo Joon, Lee Jin Wook și Jung Hae In prezenți la un eveniment caritabil

Actorii Lee Na Young, Park Seo Joon, Lee Jin Wook și Jung Hae In prezenți la un eveniment caritabil

Astăzi, 15 noiembrie 2019, actorii Lee Na Young, Park Seo Joon, Lee Jin Wook și Jung Hae In au participat la un eveniment caritabil organizat de Shinsung Tongsang, o companie care deține numeroase branduri de haine.

Prin acest eveniment, compania a donat tricouri ON Air și lenjerie de corp groase care țin cald oamenilor nevoiași. Cei patru au fost prezenți deoarece ei sunt modele ale brandurilor de haine care aparțin de această companie.Actrița Lee Na Young a declarat: „În primul rând, vă mulțumesc pentru că m-ați invitat la un eveniment atât de emoționant. S-a anunțat că va fi o iarnă geroasă. Sper că, cu aceste haine, oamenii vor putea petrece o iarnă mai călduroasă. Sper că vom avea o iarnă călduroasă și un Seul confortabil”.

Park Seo Joon a spus: „E o onoare să fiu invitat la un eveniment atât de important. Mi s-a încălzit inima doar pentru că pot fi părtaș la o facere de bine. Am filmat până dimineață și am avut filmarea pe prima ninsoare din acest an. A fost foarte frig. Sper ca acest eveniment să devină o cauză pentru fiecare dintre noi, să dăm mai multă atenție oamenilor din jurul nostru pe acestă vreme friguroasă. Vă mulțumesc sincer încă o dată”.Lee Jin Wook a declarat: „E o onoare că am putut fi parte la un eveniment atât de important. E o cauză atât de bună care îmi încălzește inima. Sper să petreceți o iarnă caldă cu ON Air. Vă mulțumesc”.

Actorul Jung Hae In a spus: „Mă face fericit faptul că pot participa la un eveniment semnificativ care aduce o iarnă caldă și un Seul confortabil. Datorită acestui eveniment, mi-am dat seama că ar trebui să dau mai multă atenție celor din jurul meu. Și eu port acum haine ON Air și sunt foarte călduroase. Sper ca ON Air să ajute ca această iarnă să fie un pic mai călduroasă. Vă mulțumesc”.Vedeți mai jos imagini de la acest eveniment caritabil:
Sursa: soompi.com