//Actorul Ahn Bo Hyun a povestit într-un interviu despre prietenia sa cu Kim Woo Bin și despre starea de sănătate a acestuia

Actorul Ahn Bo Hyun a povestit într-un interviu despre prietenia sa cu Kim Woo Bin și despre starea de sănătate a acestuia

Actorul Ahn Bo Hyun a vorbit despre prietenia sa cu Kim Woo Bin.

Ieri, 8 august a.c., actorul a fost invitatul emisiunii „Radio Star” de la canalul MBC, unde a dezvăluit faptul că este un prieten apropiat cu actorul Kim Woo Bin.El a spus: „Kim Woo Bin este cea mai importantă persoană din viața mea de actor. Dintre actori, cel mai apropiat sunt de Kim Woo Bin. Am fost împreună la aceeași școală de modeling. În timpul unui program de prezentare de modă din timpul școlii, Kim Woo Bin mi-a împrumutat hainele lui”.

Ahn Bo Hyun a mai povestit și faptul că a vorbit recent cu actorul: „Am vorbit recent la telefon, prima dată după o lungă perioadă de timp. Nu am mai vorbit de luni de zile, așa că, atunci când i-am auzit vocea, am început să plâng. Când i-am spus că voi merge la „Radio Star”, a fost atât de fericit”.
Ahn Bo Hyun a mai spus că acum Kim Woo Bin se simte mult mai bine, după tratamentul primit pentru boala sa cruntă, cancer nazofaringian. El a mai declarat: „Nu am putut să păstrez ușor contactul cu el, așa că am fost recunoscător că m-a căutat el primul. A spus că este mult mai bine”.

Îi dorim și noi lui Woo Bin să se însănătoșească și așteptăm să îl revedem pe micile și marile ecrane!

Sursa: kstarlive.com

Vedeți și: 

Actorul Kim Woo Bin a trimis fanilor o scrisoare (scrisă de mână)

Shin Min Ah alături de Kim Woo Bin la spital