//Actorul Ahn Jae Hyun a cerut scuze publicului pentru problemele sale personale

Actorul Ahn Jae Hyun a cerut scuze publicului pentru problemele sale personale

Astăzi, 27 noiembrie 2019, a avut loc conferința de presă cu ocazia lansării noii drame a canalului MBC „Love with Flaws”.

În timpul conferinței, actorul Ahn Jae Hyun, care interpretează rolul principal, și-a cerut scuze în mod public pentru inconveniențele create tuturor din cauza problemelor din viața sa personală.El a spus: „Am dorit în primul rând să îmi exprim cele mai sincere scuze telespectatorilor și tuturor celor implicați în crearea acestei drame, dacă problemele mele personale le-au adus îngrijorare. Adevărul este că, deși stau pe acest scaun, îmi fac griji că aș putea fi o piedică a acestei conferințe de presă”.

Așa cum se știe, actorul Ahn Jae Hyun se află în mijlocul divorțului de actrița Goo Hye Sun, cu care a fost căsătorit trei ani, divorț destul plin de scandaluri și dezvăluiri picante din căsnicia celor doi actori. Totuși, din fericire pentru întreaga echipă, conferința de presă a decurs fără niciun incident sau piedici.Drama „Love with Flaws” va avea premiera mâine, 28 noiembrie a.c. și este o comedie romantică centrată în jurul personajului principal feminin Joo Seo Yeon, personaj interpretat de actrița Oh Yeon Seo, o femeie care disprețuiește băieții frumoși, și Lee Kang Woo, personaj interpretat de Ahn Jae Hyun, un bărbat frumos, căruia îi place să fie în centrul atenției.

Vedeți mai jos trailerul acestei drame:
Sursa: soompi.com