//Actorul Cha In Ha a decedat

Actorul Cha In Ha a decedat

Actorul Cha In Ha a decedat. Avea doar 27 de ani.

Poliția a declarat că actorul a fost găsit mort în casa sa astăzi, 3 decembrie 2019, cauza decesului fiind acum investigată.Agenția artistului, Fantagio, a dat următorul comunicat:

„Bună ziua, suntem Fantagio.
Suntem devastați că vă o veste atât de cutremurătoare și nefericită.
Pe 3 decembrie, actorul Cha In Ha a plecat dintre noi. Avem cu adevărat inima zdrobită când această veste tristă tuturor celor care l-au iubit și susținut până acu pe Cha In Ha.
Suferim mult din cauza acestei vești și încă ne este greu să credem asta. Vă cerem sincer să nu răspândiți zvonuri sau articole speculative, din respect pentru familia lui, care trece printr-o și mai mare tristețe decât oricine altcineva din cauza acestei triste vești, și pentru a-l lăsa să plece în pace.

La dorința familiei sale, funeraliile vor fi private.
Exprimăm adânca noastră suferință la trecerea lui în neființă”.

Născut pe 15 iulie 1992, Cha In Ha a debutat în 2017, în filmul de scurt metraj „You, Deep Inside of Me” și a fost membrul trupei Surprise U. A mai jucat în web drama „Miss Independent Jieun 2” și în dramele de televiziune „Degree of Love”, „Wok of Love”, „Are You Human, Too?”, „Clean with Passion for Now” și „The Banker.” Ultima sa dramă este „Love with Flaws”, care este în prezent în curs de difuzare și a avut premiera pe 27 noiembrie.

[caption id="attachment_14478" align="aligncenter" width="551"]Cha In Ha în „Love With Flaws” Cha In Ha în „Love With Flaws”[/caption]

Sincere condoleanțe familiei îndoliate!
Sursa: soompi.com

TAGS: