//Actorul Gong Myung a confirmat că va fi partenerul de platou a lui Siwon și Kang Sora în viitoarea dramă „Byun Hyuk’s Love”

Actorul Gong Myung a confirmat că va fi partenerul de platou a lui Siwon și Kang Sora în viitoarea dramă „Byun Hyuk’s Love”

Astăzi, 1 septembrie, agenția actorului Gong Myubg, Fantagio, a anunțat faptul că acesta a acceptat să joace în această dramă iar fimările vor începe curând.
Drama „Byun Hyuk’s Love” va fi produsă de canalul de televiziune tvN iar primul episod va fi lansat în luna octombrie a.c..
Povestea dramei este despre trei tineri care vor să schimbe lumea. Choi Siwon va interpreta rolul unui tânăr de bani gata, fiul familiei de chaebol, Byun Hyuk, a cărui singur scop în viață este să aibă o viață ușoară și plină de confort în fiecare zi.
Kang Sora va juca rolul lui Baek Joon, o femeie educată și foarte muncitoare, care luptă din greu pentru a-și găsi o slujbă permanentă, iar Gong Myung îl va interpreta pe Kwon Jae Hoon, șeful secretariatului companiei deținute de familia Byun Hyuk. Jae Hoon este un tânăr inteligent care va intra într-un triunghi amoros cu Byun Hyuk și Baek Joon.
În această perioadă, Gong Myung participă activ la promovarea ultimei lui drame, „Bride of the Water God”.Sursa: kstarlive.com