//Actorul Hwang Hee a povestit cum s-au comportat Song Joong Ki și Jang Dong Gun în timpul filmărilor dramei „Arthdal Chronicles”

Actorul Hwang Hee a povestit cum s-au comportat Song Joong Ki și Jang Dong Gun în timpul filmărilor dramei „Arthdal Chronicles”

Actorul Hwang Hee a fost plăcut surprins de adevărata personalitate a popularului actor Song Joong Ki.

Hwang Hee a acordat de curând un interviu în care a vorbit despre marea șansă pe care a avut-o atunci când a fost distribuit în drama „Arthdal Chronicles”, deoarece a jucat alături de cei mai de top actori sud-coreeni.Acesta l-a descris pe Song Joong Ki ca fiind un adevărat bărbat și spontan: „L-am urmat permanent adresându-mă cu titlul de „senior” (un titlu de respect), are un aer viril, dar neprotocolar. Mi-a spus să ma adresez cu „senior” lui Jang Dong Gun, lui să îi spun „hyung” (frate mai mare)”.

Song Joong Ki a fost cu toată inima alături de colegii săi de platou, a avut grijă de ei, trimițându-le suplimente nutritive și haine groase de iarnă: „A trimis vitamine la agenția mea, întrebându-i dacă încă mai fac antrenamente. Chiar dacă eram din triburi diferite, a avut multă grijă de mine. Filmările au avut loc în toamnă și s-a făcut brusc frig, ca iarna. Eu nu aveam haine groase, așa că a cumpărat geci groase cu puf de gâscă pentru toți actorii din triburi”.

Hwang Hee a mai vorbit și despre Jang Dong Gun, care este actor încă din anul 1992. Deși este considerat unul dintre actorii de top, acesta a avut grijă de toți colegii de platou ca de niște frați mai mici: „Jang Dong Gun știa că scena în care armate se reunește va fi foarte obositoare, așa că a cumpărat pentru toată lumea cea mai calitativă mâncare pentru a avea energie. De multe ori, eu eram în dormitor, dar venea și mă chema la grătar, căci cumpăra multă carne de vită ca să putem mânca atât cât pofteam.”

Hwang Hee l-a descris pe Jang Dong Gun ca „un adevărat lider, exact ca Tagon” (personajul interpretat de Jang Dong Gun în „Arthdal Chronicles”).În final, Hwang Hee i-a descris pe cei doi mari actori, Song Joong Ki și Jang Dong Gun, ca fiind oameni modești, gata oricând să aibă grijă și să sară în ajutorul mai tinerilor colegi de platou: „Sunt foarte modești. Amândoi au fost ca frații mei mai mari și au avut multă grijă de mine. Am învățat mult de la ei”.
Sursa: koreaboo.com