//Actorul Jang Hyuk povestește despre viața lui în calitate de tată și cum se simt copiii lui când îl vede la televizor

Actorul Jang Hyuk povestește despre viața lui în calitate de tată și cum se simt copiii lui când îl vede la televizor

Ieri, 4 martie 2021, actorul Jang Hyuk a fost invitatul emisiunii „Soo Mi’s Mountain Cabin” a canalului KBS2.

În timpul emisiunii, actorul a vorbit despre soția lui, despre cei trei copii ai lor și despre cum se simte ca și tată.
El a dezvăluit faptul că și-a cunoscut soția, care a fost dansatoare și a absolvit baletul, pe când era într-o trupă de dansuri moderne.

Gazda emisiunii l-a întrebat dacă și-a ajutat soția la îngrijirea copiilor, atunci când aceștia erau mici, actorul replicând cu sinceritate: „Încercam atunci când nu aveam filmări. Dar aproape întotdeauna eram la filmări, așa că nu am putut petrece prea mult timp cu ei, până de curând. Îi duc la fotbal și am devenit mult mai atașați unii de alții, stând mult de vorbă. Am devenit mai apropiați după ce am vorbit mai mult împreună”.

Copiii lui, atunci când erau mai mici, nu prea știau cu ce se ocupă tatăl lor: „Toți prietenii mei celebri apar la televizor, așa că ei credeau că toată lumea apare la televizor. Îmi spuneau: „Unchiul acesta a fost la televizor, și acel unchi a fost la televizor. Dar acum, pentru că au crescut, au realizat că profesia mea este de actor”.
Întrebat fiind dacă vreunul dintre copii îi moștenește talentul actoricesc, Jang Hyuk a spus: „Cred ca cel de-al doilea meu copil are o astfel de energie. Dacă va fi sigur că asta își dorește să facă, atunci eu voi fi de acord”.

Jang Hyuk a mai vorbit și despre propriul său tată, care l-a sfătuit să renunțe la cariera sportivă și să urmeze calea actoriei: „Nu am devenit actor pentru că acesta ar fi fost visul meu de-o viață. Am renunțat la sport în ultimul meu an de liceu și, din întâmplare, am întâlnit un prieten care era la departamentul de teatru. L-am urmat și, în final, am absolvit și eu secția de teatru și film de la universitate. Apoi am debutat într-o dramă. În timpul în care sectorul construcțiilor a înflorit, tatăl meu a avut o afacere în acest sector, în străinătate. În timpul crizei economice, a căzut la pat din cauza unei hemoragii cerebrale. Atunci a fost prima dată când mi-am dat seama că el era cel care ne asigura traiul de zi cu zi. Acum, că îmi cresc proprii copii, mă gândesc de multe ori la el și modul lui de gândire în calitate de tată”.

Jang Hyuk este căsătorit din 2008, având doi băieți (născuți în februarie 2008 și noiembrie 2009) și o fetiță, născută în aprilie 2015.Sursa: soompi.com

TAGS: