//Actorul Ji Chang Wook i-a mulțumit lui Chanyeol (EXO) pentru darul primit de la acesta

Actorul Ji Chang Wook i-a mulțumit lui Chanyeol (EXO) pentru darul primit de la acesta

Membrul trupei EXO, Chanyeol, i-a făcut o surpriză plăcută actorului Ji Chang Wook, trimițându-i acestuia un dar pe platourile de filmare, unde acesta lucrează pentru noua sa dramă, „Melting Me Softly”.

Pe 11 octombrie 2019, Ji Chang Wook și-a exprimat recunoștința față de Chanyeol, care i-a trimis o rulotă de cafea și churros. Actorul a postat câteva fotografii cu darul primit de la idolul K-Pop, alături de comentariul: „Mulțumesc, Chanyeol” și multe emoticoane prin care își exprima dragostea și fericirea.Pe rulota de cafea și churros, Chanyeol a afișat numeroase fotografii cu Ji Chang Wook, alături de mesajele: „Succes cu drama „Melting Me Softly!! Succes lui hyung Chang Wookie” De la Chanyeol (EXO)”și „Vă rog să vă topiți inimile extenuate cu o cafea delicioasă și niște gustări”.

Vedeți mai jos fotografiile cu rulota trimisă în dar lui Ji Chang Wook:În prezent, Ji Chang Wook filmează drama „Melting Me Softly”, unde interpretează rolul principal, alături de actrița Won Jin Ah, această dramă fiind primul său proiect de după revenirea din armată.
Sursa: soompi.com