//Actorul Joo Jin Mo amenințat de hackerii că îi dezvăluie informații despre viața sa privată

Actorul Joo Jin Mo amenințat de hackerii că îi dezvăluie informații despre viața sa privată

Astăzi, 7 ianuarie 2020, agenția actorului Joo Jin Mo a dezvăluit faptul că telefonul mobil al acestuia a fost atacat de hackeri.

Se pare că hackerii l-au amenințat pe actor că vor dezvălui informații despre viața sa privată dacă nu le dau bani și bunuri de valoare.Vedeți mai jos comunicatul dat de agenția Hwayi Brothers Korea:

„Bună ziua, suntem Hwayi Brothers Korea.
Aceasta este declarația noastră oficială în ceea ce îl privește pe actorul Joo Jin Mo.
Ni s-a confirmat recent că telefonul personal al lui Joo Jin Mo a fost atacat de hackeri. A fost încălcată viața sa privată, el fiind o celebritate, iar hackerii l-au amenințat că vor dezvălui către media informații personale, cerând în schimb bani și bunuri de valoare.
Pentru a proteja viața privată a actorului și a preveni viitoare daune, Hwayi Brothers Korea va întreprinde măsuri legale din datele strânse până acum.
În plus, vă informăm dinainte că, în cazul în care apar articole bazate pe fapte false, care încalcă dreptul la viața privată (al lui Joo Jin Mo), vom întreprinde acțiuni legale pentru a proteja viața personală a actorului. Cerem celor din media înțelegere în această chestiune și cooperare.
Declarăm clar că vom lua măsuri legale puternice fără niciun fel de clemență împotriva încălcării vieții private, șantajului sau a altor comportamente care amenință artistul, inclusiv în acest caz. Vom continua să facem tot posibilul pentru a ne proteja artistul.
Mai mult decât atât, noi considerăm că șantajul și cererea de bani și bunuri de valoare, profitând de statusul de persoană publică a lui Joo Jin Mo sunt infracțiuni periculoase și cerem în mod politicos să vă abțineți de la interpretări exagerate sau publicarea unor fapte care nu sunt confirmate.
Vă mulțumim.”
Sursa: soompi.com

TAGS: