//Actorul Kang Ji Hwan a fost arestat pentru agresiune sexuală

Actorul Kang Ji Hwan a fost arestat pentru agresiune sexuală

Actorul Kang Ji Hwan a fost arestat pentru agresiune sexuală, poliția descinzând acasă la el în seara zilei de 9 iulie 2019, în jurul orei 22,50 KST (ora Coreei de Sud).

Conform relatărilor, în seara zilei de 9 iulie a.c., după o cină a companiei, actorul s-a întors acasă însoțit de două femei angajate ale agenției sale (pe care le vom numi generic A și B), pentru a mai bea împreună ceva. Mai târziu, el a intrat în camera în care cele două femei dormeau și a agresat-o sexual pe femeia A, iar față de cealaltă a avut un comportament indecent.La ora 21,41, femeia A a trimis un mesaj unui prieten din Seul în care a scris: „Am băut câteva pahare cu actorul Kang Ji Hwan și acum suntem captive”, cerându-i prietenului său să raporteze asta la poliție. Mai târziu în noapte, când a ajuns poliția la casa actorului, femeia le-a spus polițiștilor că a fost agresată sexual de Kang Ji Hwan, ceea ce a dus la arestarea actorului.

La secția de poliție, Kang Ji Hwan a declarat: „Îmi amintesc că am băut ceva împreună, dar nu îmi mai amintesc nimic din ceea ce s-a întâmplat după aceea. Când am deschis ochii, eram în camera în care „A” dormea”.

După interogatoriu, Kang Ji Hwan, încă în stare de ebrietate, a fost reținut, urmând a fi interogat din nou mai târziu.

O sursă din cadrul poliției a declarat: „Încă nu am investigat în totalitate chestiunea, așa că în afară de faptul că actorul Kang Ji Hwan a fost arestat pentru agresiune sexuală nu pot dezvălui nimic altceva”.În prezent, Kang Ji Hwan joacă în drama „Joseon Survival”, dramă care este încă în curs de difuzare, premiera având loc pe 8 iunie 2019, ultimul episod urmând a fi difuzat pe 11 august a.c.. Din cauza acestui incident, episodul din această săptămână a fost anulat, urmând a fi reluat la o altă dată, iar actorul și-a anulat, evident, toate activitățile programate.

Astăzi, 10 iulie a.c., agenția actorului, Huayi Brothers Korea, a lansat următorul comunicat de presă:

„În primul rând, ne exprimăm regretul că vă salutăm din cauza acestor vești nefericite. Și noi încă încercăm să înțelegem pe deplin acest incident care a avut loc recent. Ne dăm seama de gravitatea problemei și ne simțim responsabili că nu am avut mai multă grijă de actorul nostru. Pe viitor, ne vom strădui să ne îmbunătățim managementul, pentru ca astfel de incidente să nu se mai producă din nou.
Totuși, suntem prudenți în a face comentarii, întrucât investigația poliției este în derulare și încă nu a fost anunțat niciun rezultat.
În plus, pentru că victimele sunt membre ale staff-ului nostru cu care lucrăm, vă cerem să înțelegeți reținerea noastră în a face comentarii, pentru protecția personală a celor femei.
Kang Ji Hwan va anula toate activitățile programate și vom coopera îndeaproape în cadrul cercetărilor poliției.
Vă cerem încă o dată sincer scuze pentru că am făcut probleme atâtor de multe persoane din cauza acestui incident nefericit”.
Sursa: soompi.com