//Actorul Kang Ji Hwan a primit o sentință de închisoare cu suspendare pentru agresiune sexuală

Actorul Kang Ji Hwan a primit o sentință de închisoare cu suspendare pentru agresiune sexuală

Astăzi, 5 decembrie 2019, la Tribunalul Districtului Suwon a avut loc procesul în care a fost anunțată sentința pentru faptele de care este acuzat actorul Kang Ji Hwan.

El a fost acuzat de agresiune sexuală față de două colege de ale sale de agenție, în seara zilei de 9 iulie 2019, fiind arestat și ridicat din propria sa casă pe 10 iulie a.c.Astfel, judecătorii l-au condamnat la doi ani și șase luni cu suspendare și o perioadă de trei ani de probațiune. Asta înseamnă că, dacă mai comite o altă faptă în această perioadă de timp, va executa pedeapsa cu închisoarea. Totodată, judecătorii au mai decis ca actorul să efectueze 120 de ore de muncă în folosul comunității, 40 de ore într-un program de reabilitare pentru agresiune sexuală și interzicerea oricăror activități sau locuri de muncă în care există copii.

La ultima înfățișare a procesului, procuratura a cerut trei ani de închisoare și un program de reabilitare pentru agresiuni sexuale, să fie înregistrat în registrul agresorilor sexuali și interzicerea unor anumite locuri de muncă pentru o perioadă de cinci ani. Avocatul actorului, însă, a cerut să ia în considerare faptul că Kang Ji Hwan a recunoscut faptele și regretă ce a făcut.

La declarația de final a acuzatului, actorul a început să plângă și a declarat: „Am vrut să am o familie frumoasă și să devin cel mai bun tată din lume înainte de a nu fi prea târziu. Mă urăsc că am făcut așa ceva, în special cuiva pe care o cunoșteam. Mă urăsc pentru că nu am nicio scuză și nu mă pot ierta. Îmi pare rău. Sunt plin de regrete”.

Curând, actorul Kang Ji Hwan va fi eliberat din centrul de detenție în care s-a aflat până acum.
Sursa: soompi.com

Vedeți și: Actorul Kang Ji Hwan a fost arestat pentru agresiune sexuală

                  Actorul Kang Ji Hwan a recunoscut acuzațiile de agresiune sexuală