//Actorul Kang Ki Young a povestit cum s-a îndrăgostit de soția sa

Actorul Kang Ki Young a povestit cum s-a îndrăgostit de soția sa

Astăzi, 9 octombrie 2019, actorul Kang Ki Young a fost invitatul emisiunii „Choi Hwa Jung’s Power Time” a postului de radio SBS Power FM.

În timpul acestei emisiuni, actorul a fost întrebat despre soția sa, întrucât popularul actor s-a căsătorit în luna mai a acestui an, soția sa nefiind o persoană publică sau celebritate.Astfel, Kang Ki Young a mărturisit: „După ce m-am întâlnit cu prima mea dragoste timp de doi ani și jumătate, ne-am căsătorit în mai. Bineînțeles că este drăguță, dar simțul umorului pe care îl avem amândoi se potrivesc perfect, așa că am fost fericit. Credeam că eu sunt destul de amuzant, dar ea este și mai amuzantă decât mine!”.

La întrebarea cum au devenit un cuplu, actorul a spus: „Soția mea și-a exprimat interesul asupra mea prima dată. Eu m-am îndrăgostit de ea după ce și-a folosit farmecul feminin atunci când m-a luat de mână pentru prima dată”.Ultimul proiect al actorului Kang Ki Young este comedia romantică „The Most Ordinary Romance”, film în care joacă alături de actorii Kim Rae Won și Gong Hyo Jin, lansat pe 2 octombrie 2019. Filmul se bucură de aprecierea publicului sud-coreean, întrucât după cinci zile de rulare, înregistrase deja un milion de spectatori.
Sursa: soompi.com