//Actorul Kim Byung Ok a fost amendat pentru că a condus beat

Actorul Kim Byung Ok a fost amendat pentru că a condus beat

Kim Byung Ok a fost amendat pentru conducerea mașinii sub influența băuturilor alcoolice.

Ieri, 12 mai a.c., Tribunalul Districtual Incheon a decis ca actorul Kim Byung Ok să plătească o amendă de 2 milioane de woni (aproximativ 1.700 dolari).Pe 12 februarie a.c., actorul a fost prins conducând beat, în parcarea zonei în care se află apartamentul în care locuiește, în orașul Bucheon, Provincia Gyeonggi. Poliția a apărut în clipa în care acesta își parca mașina, după ce a fost primit un telefon de la un rezident din zona respectivă, care a anunțat că cineva conduce haotic prin parcare.
La momentul incidentului, nivelul de alcool din sângele actorului a fost de 0,085%, drept urmare i-a fost suspendat permisul de conducere. Actorul a declarat că nu a condus el, ci a avut un șofer de schimb.
Totuși, s-a dovedit că el a condus propria mașină pe o distanță de 2,5 km, drept pentru care a fost condamnat la plata acestei amenzi.

Kim Byung Ok este cunoscut pentru apariția sa în numeroase drame de succes, cum ar fi „Because This is My First Life”, „Go Back Couple”, „What’s Wrong with Secretary Kim”, cea mai recentă fiind drama canalului TV JTBC, „Legal High.”
Sursa: soompi.com