//Actorul Kim Joo Hyuk a decedat, după un tragic accident de mașină

Actorul Kim Joo Hyuk a decedat, după un tragic accident de mașină

Accidentul de mașină s-a produs astăzi, 30 octombrie 2017, în jur de ora 16,00 KST (ora Coreei de Sud), în zona Samseong-dong, un cartier din partea de sud a orașului Seul.

Mașina, în care se afla actorul, s-a răsturnat și a luat foc.

Kim Joo Hyuk a fost dus de urgență la spitalul Konkuk University , dar, din cauza rănilor deosebit de grave, din nefericire, a decedat. Decesul a fost constatat imediat după sosirea la spital.

Agenția sa, Namoo Actors, a dat un comunicat de presă în care confirmă moartea actorului: „Așteptăm raportul oficial al poliției și vom relata mai multe atunci când vom ști mai mult”.

În orice caz, atât poliția cât și staff-ul spitalului au confirmat decesul artistului.

Secția de Poliție Gangnam a dat următorul comunicat: În după-amiaza zilei de 30 octombrie, Kim Joo Hyuk conducea automobilul, mergând spre casă. El conducea un Mercedes Benz SUV când a intrat în coliziune cu un alt automobil, marca Hyundai Grandeur.  Mașina lui a lovit peretele clădirii din apropierea iPark Mall din Samseong-dong și, din cauza loviturii puternice, s-a rasturnat. Pmpierii au intervenit prompt la locul accidentului și au stins rapid focul care a rezultat în urma coliziunii.

Kim Joo Hyuk a fost trimis urgent, cu o ambulanță, la cel mai apropiat spital, Konkuk University Hospital.

În timpul transportului spre spital a fost resuscitat, dar, imediat după sosirea la spital, i s-a declarat decesul.” – Secția de Poliție Gangnam Seul.

Kim Joo Hyuk era într-o relație cu actrița Lee Yoo Young, din decembrie 2016 și intenționau să se căsătorească la finalul acestui an, după declarațiile făcute chiar de actor, într-un interviu din luna februarie a.c..

Kim Joo Hyuk era cunoscut, mai ales, pentru rolul din filmul „Confidential Assignment”, pentru care chiar a primit premiul pentru „Cel mai bun actor într-un rol secundar”, acum câteva zile, pe 27 octombrie a.c., la „Seoul Awards”.

A jucat alături de mulți actori celebri, cum ar fi Hyun Bin sau Yoo Hae Jin.

Fie-i țărâna ușoară!
Sursa: koreaboo.com