//Actorul Kim Soo Hyun a confirmat că se va întoarce pe micile ecrane după cinci ani de pauză

Actorul Kim Soo Hyun a confirmat că se va întoarce pe micile ecrane după cinci ani de pauză

Este oficial: Kim Soo Hyun se va întoarce, după o lungă așteptare a fanilor, pe micile ecrane.

Astăzi, 7 februarie 2020, canalul de televiziune tvN a confirmat că actorul va juca în viitoarea lor producție, drama „Psycho But It’s Okay”.Deși a avut scurte apariții în dramele recente „Hotel Del Luna” și „Crash Landing On You” de la terminarea serviciului militar, din luna iulie a anului trecut, acesta va fi primul său rol principal de la ultima sa dramă realizată în 2015, „Producer”.

Descrisă ca „o poveste romantică ce vindecă sufletele care seamănă cu o carte fantastică”, „Psycho But It’s Okay” va spune povestea unui îngrijitor comunitar care lucrează într-un sanatoriu psihiatric și nu are timp pentru dragoste și u scriitor care nu a cunoscut niciodată ce înseamnă iubirea, din cauza unui defect din naștere. După întâlnirea lor, cei doi încep să-și vindece încet rănile emoționale pe care le au.

Kim Soo Hyun va interpreta rolul îngrijitorului, pe nume Moon Kang Tae, care și-a pierdut părinții încă din copilărie și a trebuit să muncească de la o vârstă fragedă, pentru a-și întreține familia. El și-a petrecut întreaga viață având grijă de fratele lui mai mare, care suferă de autism, și a muncit pentru a pune mâncarea pe masă și pentru a avea un acoperiș deasupra capului. Epuizat de munca de zi cu zi și stresul cotidian, el nu și-a dorit nimic de la viață pentru el însuși și nici nu a putut să-și facă vise pentru un viitor mai bun.

Rolul principal feminin i-a fost oferit actriței Seo Ye Ji, cu care sunt momentan în discuții, dar nu a confirmat încă acceptul rolului.

Premiera dramei este prevăzută pentru prima jumătate a acestui an.
Sursa: soompi.com