//Actorul Kim Soo Hyun s-a întors din armată!

Actorul Kim Soo Hyun s-a întors din armată!

Astăzi, 1 iulie 2019, actorul Kim Soo Hyun și-a finalizat serviciul militar obligatoriu și a fost lăsat la vatră.

El a fost așteptat de peste 300 de fani și aproximativ 70 de reporteri, în fața Imjingak Peace Bell din Paju.Actorul și-a exprimat recunoștința pentru primirea călduroasă pe care i-au făcut-o, spunând: „Vă mulțumesc că ați venit să mă vedeți”, iar fanilor le-a spus: „Vă mulțumesc că m-ați așteptat”.

Când a fost rugat să spună ce simte acum, după lăsarea la vatră, Kim Soo Hyun a spus: „De dimineață devreme, de când am început să mă pregătesc pentru liberare, și până acum, încă nu conștientizez (că plec din armată). Mă simt oarecum eliberat.”Vorbind despre experiența pe care a trăit-o în armată, actorul a declarat: „Inițial am fost îngrijorat pentru că m-am înrolat la o vârstă un pic mai înaintată decât a celorlați, dar cred că am luat decizia corectă să mă alătur Batalionului de Recunoaștere. Cât am fost în armată, m-am antrenat la fel de mult ca și ceilalți soldați și chiar am fost recompensat cu titlul de „Special Class Soldier”. Am muncit din greu și mi-am dat toată silința”.

Întrebat care trupă de fete i-a dat mai multă putere în timpul serviciului militar, Kim Soo Hyun a spus: „De fapt, am fost la curent cu toate noutățile și toate melodiile noi și le-am văzut pe toate. Cred că m-am uitat la videoclipuri în fiecare dimineață”.

Despre planurile sale de viitor, actorul a declarat: „M-am gândit mult și mi-am făcut multe griji în perioada serviciului militar, dar acum chiar vreau să joc. Nu este nimic decis în ceea ce privește proiectele, dar cred că voi munci din greu pentru a vă saluta prin intermediul unor noi proiecte începând cu anul viitor sau mai curând”.

Bine ai revenit, Kim Soo Hyun!!
Sursa: soompi.com