Pe 4 noiembrie a.c., actorul Lee Jonk Suk, aflat în Indonezia pentru un fan meeting, a fost reținut de către autoritățile indoneziene.

Reținerea a fost făcută din cauza faptului că actorul a intrat în această țară doar cu o viză de turist.Deși agenția care a organizat evenimentul și promotorii locali au declarat că își asumă întreaga responsabilitate, fanii sunt îngrijorați că lui Lee Jong Suk nu i se va mai permite pe viitor să intre în această țară.

Actorul și-a liniștit fanii printr-un mesaj pe contul său de Instagram, explicând că, deși firmele organizatoare au raportat și plătit taxele aferente câștigurilor obținute din acest eveniment, taxe care nu au nimic de-a face cu el, totuși atât lui cât și staff-ului lui li s-au reținut pașapoartele de către autoritățile indoneziene.

Cu privire la acest incident, un oficial al Biroului de Imigrări din Indonezia a declarat: „Reținerea este o consecință a utilizării necorespunzătoare a vizei în scop lucrativ în țară. Dacă are bune intenții și nu există nicio problemă cu intrarea lui în țară, cred că pe viitor nu va fi nicio problema. Trebuie să respecte procedura”.
Vedeți mai jos momentul reținerii actorului de către autoritățile indoneziene, atunci când acesta era la aeroport în vederea părăsirii acestei țări:

Sursa: kstarlive.com

TAGS: lee jongsuk
lang="ro-RO"> Actorul Lee Jong Suk a fost reținut în Jakarta, Indonezia | KorJapFan
Site icon KorJapFan

Actorul Lee Jong Suk a fost reținut în Jakarta, Indonezia

Exit mobile version