//Actorul Lee Jong Suk va publica o colecție de poezii, alături de poetul Na Tae Joo

Actorul Lee Jong Suk va publica o colecție de poezii, alături de poetul Na Tae Joo

Conform informațiilor oferite de agenția sa, YG Entertainment, Lee Jong Suk a colaborat cu poetul lui favorit la o carte intitulată „It’s all your fault” („E numai vina ta”) și care va fi lansată pe 20 decembrie a.c.

Cartea a fost deja pusă spre pre-vânzare în mediul on-line, încă de ieri, 4 decembrie.Lee Jong Suk a aflat de creațiile poetului Na Tae Joo în timpul dramei „School 2013”, când a recitat poemul „Grass Flower”. El a declarat: „Când am citit „Grass Flower” pentru drama „School 2013”, am recitat-o apoi ca pe o replică, ca actor. După ceva timp, însă, am recitit poemul din întâmplare, și am avut un sentiment de consolare extraordinară. Am vrut să împart acest moment remarcabil cu cât mai multe persoane”.

Colecția de poezii include și poemul „Glass Flower”, precum și „I You”, alături de alte 16 poeme noi.

Lee Jong Suk a selectat poeziile sale favorite ale lui Na Tae Joo, așezate în 5 capitole, fiecare capitol conținând și câteva reflecții ale frumosului actor.

Complementar cărții, există și un DVD care conține poeziile recitate de însuși Lee Jong Suk și întâlnirea dintre actor și autorul poeziilor.
Sursa: kbsworld.kbs.co.kr