//Actorul Lee Min Ho a confirmat prima sa dramă de după terminarea serviciului militar

Actorul Lee Min Ho a confirmat prima sa dramă de după terminarea serviciului militar

Îl vom putea vedea curând pe Lee Min Ho într-o nouă dramă!

Astăzi, 7 mai a.c., a fost confirmat faptul că actorul s-a întâlnit cu scenarista Kim Eun Sook (cunoscută pentru dramele de mare succes „The Heirs” și „Descendants of the Sun”) pentru a discuta despre o viitoare dramă.Deja fusese anunțat faptul că celebra scenaristă lucrează la proiectul unei viitoare noi drame, intitulată „The King: The Eternal Monarch” pentru compania de producție Hwa&Dam Pictures, și în care Lee Min Ho va deține rolul principal.
Compania a dezvăluit: „Aceasta este pentru a doua oară când lucrăm împreună (cu Lee Min Ho), prima fiind drama „The Heirs”, deoarece este un actor în care avem încredere. Putem aștepta să vedem un joc mai matur și mai profund al lui Lee Min Ho în această dramă”.

Filmările vor începe în cea de-a doua jumătate a acestui an, iar premiera este programată pentru anul 2020. Regizorul acestei drame va fi Baek Sang Hoon, cel care a regizat și drama „Descendants of the Sun”.
Drama va fi una fantastică, acțiunea având loc în două lumi paralele: în una, împăratul Imperiului Coreean luptă să păstreze ușile închise, iar în cealaltă lume, un detectiv al Republicii Coreea de Sud luptă pentru a proteja atât propria viață, cât și a celor pe care îi iubește.

Așteptăm și noi cu mare nerăbdare să îl revedem pe Lee Min Ho pe micile ecrane!
Sursa: kstarlive.com

TAGS: