//Actorul Lee Min Ho și-a schimbat numele de scenă

Actorul Lee Min Ho și-a schimbat numele de scenă

Actorul de 25 de ani, Lee Min Ho, și-a schimbat oficial numele de scenă.

Actorul care are același nume cu popularul actor sud-coreean, Lee Min Ho, aflat în prezent în armată, s-a decis să își schimbe oficial numele în Lee Tae Ri.Astăzi, 14 iunie a.c., acesta a anunțat acest lucru printr-un mesaj postat pe contul lui de Instagram, mesaj scris atât în limba coreeană cât și în limba engleză:

„Bună ziua, sunt Taeri Lee.

Sunt sigur că aceasta va surprinde pe toată lumea, mai ales că și eu încă trebuie să mă obișnuiesc cu acest nume.

Au trecut deja 20 de ani de când am ales să fiu actor dar, după un lung proces de gândire și analiză, m-am decis pentru un nou început. Lăsând la o parte numele, voi continua să depun toate eforturile pentru a vă saluta de pe ecran cu noi roluri care nu vă vor dezamăgi. Fiți alături de mine în continuare! Vă mulțumesc tuturor!”.

Lee Tae Ri s-a născut pe 28 iunie 1993, făcându-și debutul ca actor la doar 5 ani, în 1998, în drama de televiziune „Soonpoong Clinic”, care a rulat pe micile ecrane timp de doi ani. El este cel mai cunoscut pentru rolul său din drama „Moon Embracing the Sun”, din anul 2012, dar a jucat și în multe alte filme și drame de succes, cum ar fi „Howling” (2012, „Grudge: The Revolt of Gumiho” (2010), „The Thorn Birds” (2011), „The Great Seer” (2012), „The Blade and Petal” (2013), „The Prime Minister Is Dating” (2013) sau „Splendid Politics” (2015).

Îi dorim și noi mult succes lui Lee Tae Ri în noul său început!
Sursa: soompi.com și viki.com