//Actorul Lee Sang Woo a împărtășit tuturor cum este ajutat de soția lui în cariera de actor

Actorul Lee Sang Woo a împărtășit tuturor cum este ajutat de soția lui în cariera de actor

Lee sang Woo a vorbit foarte afectuos despre soția lui, actrița Kim So Yeon, și despre cum îl ajută să-și îmbunătățească jocul actoricesc.

Actorul a fost prezent la emisiunea „ShowBiz Korea” de la Arirang TV, unde a vorbit despre ultimul lui proiect, noua dramă a canalului de televiziune KBS 2, „Marry Me Now”.Lee Sang Woo a fost întrebat dacă există vreun beneficiu din faptul că este căsătorit cu cineva din același domeniu profesional cu el, întrebare la care el a răspuns: „Doar pentru faptul că este alături de mine, mă ajută enorm. Mă ajută, de asemenea, și la parcurgerea scriptului și la repetarea liniilor mele”.

„Când am tendința de a depăși conceptul scriptului, ea îmi dă sfaturi profesionale, ca și coleg actor, împărtășim impresiile, pentru a-mi îmbunătăți jocul. Asta mă ajută enorm”.
Lee Sang Woo și Kim So Yeon s-au căsătorit în iunie 2017, într-o ceremonie restrânsă. Ei s-au cunoscut în 2016, pe platourile de filmare a dramei „Happy Home” a canalului TV MBC, și au făcută publică relația lor în septembrie 2016.

În prezent, Lee Sang Woo joacă în „Marry Me Now”, o dramă de familie, axată pe viața unui tată cu patru copii și o femeie foarte bogată.

Sursa: soompi.com