//Actorul Lee Sang Yeob a confirmat că va juca alături de actrița Choi Kang Hee într-o viitoare dramă comedie

Actorul Lee Sang Yeob a confirmat că va juca alături de actrița Choi Kang Hee într-o viitoare dramă comedie

Lee Sang Yeob intenționează să se reîntoarcă pe micile ecrane.

Actorul a confirmat acum că a acceptat rolul principal din viitoarea dramă a canalului SBS, „Good Casting”.Drama „Good Casting” (cunoscută și sub titlul „Miss Casting”) va fi o comedie de acțiune care urmărește trei agenți secreți care lucrează sub acoperire pentru a afla adevărul din spatele unei corporații corupte.

Actrița Choi Kang Hee a confirmat deja la începutul acestei veri că a acceptat rolul Baek Chan Mi, un fost agent operațional, care a fost retrogradată la muncă de birou la Serviciile Naționale Secrete, după o misiune eșuată.

Lee Sang Yeob va interpreta personajul Yoon Seok Ho, un director executiv care provine dintr-o familie privilegiată și cu o educație academică de prestigiu. El o întâlnește pe Baek Chan Mi, care întâmplător seamănă cu prima sa dragoste din adolescență neîmpărtășită, și devine suspicios, așa că stă permanent cu ochii pe misterioasa agentă.

Din distribuție vor mai face parte și membrul trupei U-Kiss, Lee Jun Young, și Lee Jong Hyuk, care au confirmat deja acceptarea rolurilor.

Premiera dramei „Good Casting” va avea loc în luna noiembrie a acestui an, după finalizarea dramei „Secret Boutique”.
Sursa: soompi.com