//Actorul Lee Seo Won a pledat vinovat la acuzația de hărțuire sexuală și amenințare cu un cuțit

Actorul Lee Seo Won a pledat vinovat la acuzația de hărțuire sexuală și amenințare cu un cuțit

În luna mai a acestui an, actorul Lee Seo Won a fost acuzat de hărțuire sexuală și amenințare cu un cuțit de către o celebritate sud-coreeană (de sex feminin).

Astăzi, 12 iulie a.c., a avut loc prima înfățișare a procesului împotriva actorului, la Tribunalul Districtual din Seul, iar acesta a pledat vinovat pentru ambele capete de acuzare.

Avocatul actorului a declarat că, deși Lee Seo Won a admis aceste acuzații, deoarece ADN-ul său a fost confirmat la locul faptei în timpul investigațiilor, el nu își amintește comiterea acestor fapte pentru că era într-o stare avansată de ebrietate:„ADN-ul său a coincis cu cel descoperit în timpul cercetărilor, așa că nu a avut nicio scuză sau șansă de a nega aceste acuzații. El a pledat vinovat pentru această vină, dar nu își amintește comiterea acestor fapte. Chiar dacă victima pretinde că a făcut asta (Lee Seo Won), se pare că avea control asupra propriului corp. E greu de crezut că în starea în care se afla ar fi fost capabil să hărțuiască sau să amenințe pe cineva” – a declarat avocatul lui Lee Seo Won.

Lee Seo Won a acceptat acuzațiile, dar a argumentat că nu era stabil psihic și fizic la momentul comiterii infracțiunii.

Actorul Lee Seo Won a putut fi văzut în dramele din 2017 „Hospital Ship” (unde a jucat alături de celebra actriță Ha Ji Won) sau „Last Minute Romance”.
Sursa: koreaboo.com