//Actorul Oh Seung Yun a fost înlăturat din drama „Melo Is My Nature”

Actorul Oh Seung Yun a fost înlăturat din drama „Melo Is My Nature”

Din cauza problemelor penale cu care se confruntă recent, actorul Oh Seung Yun a fost dat afară atât din drama la care fima în prezent și a cărei lansare trebuia să aibă loc luna aceasta, „Melo Is My Nature”, cât și din programul de televiziune „Love Me Actually”.

Cele două canale TV, MBC („Love Me Actually”) și JTBC (drama „Melo Is My Nature”) au anunțat această decizie.Ieri, 11 iulie 2019, Oh Seung Yun a fost acuzat de complicitate la conducere sub influența alcoolului, iar agenția sa a dat un comunicat de presă. Actorul a încercat, dar nu a reușit să convingă o cunoștință de-a sa femeie să nu conducă mașina în stare de ebrietate. Întrucât acesta a fost găsit în aceeași mașină cu respectiva persoană, a fost pus sub învinuire de complicitate.

Din cauza acestui incident, cele două canale de televiziune au anunțat că vor face schimbări în ceea ce îl privește pe Oh Seung Yun, dând următoarele declarații.

Canalul MBC a dat următorul comunicat:

„Echipa programului „Love Me Actually” a fost șocată când a auzit știrea legată de Oh Seung Yun și suntem foarte surprinși. Am discutat repede cu agenția sa pentru a înțelege situația și am avut și o discuție internă înainte de a da această declarație. Înțelegem că telespectatorii s-ar putea simți inconfortabil văzându-l pe Oh Seung Yun apărând în show-ul nostru și, începând cu episodul din această săptămână, vom edita apariția sa cât de bine este posibil, pentru a nu distruge cursul poveștii atunci când interacționează cu ceilalți participanți. Cum filmările au avut loc înainte de incident, editarea sa completă ar putea dăuna grav celorlalți participanți din program și chiar întregului program, așa că unele scene în care apare el ar putea fi difuzate și cerem profunda dvoastră înțelegere. Vor fi înlăturate părțile individuale ale lui Oh Seung Yun și ne vom da toată silința pentru ca telespectatorii să nu simtă niciun fel de disconfort”.Și canalul de televiziune care produce drama „Melo Is My Nature”, JTBC, a dat următorul comunicat: „Echipa a decis ca Oh Seung Yun să fie schimbat cu un alt actor, deoarece a fost acuzat recent de complicitate la conducere sub influența băuturilor alcoolice. Cum este nevoie să refilmăm scenele de la episodul 1 până la 14 în care apare Oh Seung Yun și trebuie să ne reorganizăm, data premierei va fi amânată pentru 9 august 2019, ora 22,50 KST. Ne cerem scuze că aducem drama noastră în fața telespectatorilor mai târziu decât intenționam inițial”.

Lansarea dramei era prevăzută pentru 26 iulie a.c.
Sursa: soompi.com

Vedeți și: Actorul Oh Seung Yun acuzat de complicitate la conducere sub influența alcoolului