//Actorul Park Bo Gum neagă zvonurile despre legătura sa cu divorțul actorilor Song Joong Ki și Song Hye Kyo

Actorul Park Bo Gum neagă zvonurile despre legătura sa cu divorțul actorilor Song Joong Ki și Song Hye Kyo

După anunțul șocant făcut de cei doi actori, că vor divorța, au început să apară numeroase speculații în legătură cu motivul despărțirii lor.

Una din aceste speculații a fost faptul actorul Park Bo Gum ar fi motivul divorțului, deoarece acesta a apărut recent alături de actrița Song Hye Kyo în drama „Boyfriend”, a canalului tvN.În câteva ore după ce a apărut prima dată acest zvon, el s-a împânzit pe numeroase rețele de socializare din Coreea de Sud și pe numeroase site-uri, astfel că agenția actorului Park Bo Gum a reacționat. Ei au negat vehement aceste zvonuri, declarând că sunt false:

„Park Bo Gum, care a apărut recent într-o dramă alături de Song Hye Kyo, este menționat în aceste zvonuri într-un mod neașteptat. Este jignitor faptul că numele lui Park Bo Gum este menționat în acest divorț. Agenția va lua măsuri drastice împotriva celor care, în mod nejustificat, împrăștie astfel de zvonuri. Zvonurile despre Park Bo Gum și Song Hye Kyo sunt absolut neadevărate”.

Compania Blossom Entertainment, care este agenția atât a lui Park Bo Gum, cât și a lui Song Joong Ki, a anunțat că intenționează să afle sursa de la care au plecat aceste zvonuri și vor lua măsuri legale față de acea persoană.
Sursa:  thejakartapost.com