//Actorul Park Hae Jin și-a exprimat nerăbdarea de a juca în prima lui comedie romantică

Actorul Park Hae Jin și-a exprimat nerăbdarea de a juca în prima lui comedie romantică

Park Hae Jin și-a exprimat bucuria și nerăbdarea de a juca în prima sa comedie romantică, de la debutul său de acum 13 ani.

Actorul a participat astăzi, 15 februarie a.c, la un eveniment special în care a vorbit despre viitoarea sa dramă, „Secret”.Personajul pe care îl va interpreta în această dramă este un angajat al unei echipe speciale de salvare de la Situații de Urgență (119 – numărul de telefon pentru situații de urgențe, similar cu 112 din țara noastră), care pare a fi un perfecționist în toate domeniile, dar nu își amintește propria copilărie.

Actorul este perfect pentru acest rol, deoarece el a fost onorat de către pompieri pentru actele sale caritabile. Pentru a-ași arăta abilitățile, el chiar a făcut o demonstrație de antrenament cu echipa specială de la 119.

Park Hae Jin a declarat: „Aceasta este prima mea comedie romantică în cei 13 ani de actorie. Sunt numeroase elemente de comedie romantică în această dramă, pe care nu le-am mai arătat până acum în cariera mea de actor”.
Pentru că nu a întâlnit-o încă pe partenera lui de platou, actrița Jo Bo Ah, actorul a declarat că abia așteaptă ziua citirii scriptului dramei.

El a spus: „Întotdeauna mi-am dorit să fimez scene în care un bărbat și o femeie se încaieră, iar în această dramă sunt multe astfel de scene la care am sperat. Mă voi concentra să lucrez îndeaproape cu ea (Jo Bo Ah), pentru toate aceste scene”.

Drama „Secret” va fi o dramă romantică, vindecătoare de suflete, care urmărește un grup de oameni care poartă în inimile lor multă durere și sunt uniți de gândul de a-i ajuta pe alții să își vindece rănile și să găsească fericirea. Filmările vor începe în prima jumătate a acestui an.
Sursa: soompi.com