//Actorul Park Seo Joon a vorbit într-un clip postat recent despre cum era el pe vremea când era student

Actorul Park Seo Joon a vorbit într-un clip postat recent despre cum era el pe vremea când era student

Cu ocazia Anului Nou Coreean și redeschiderea canalului său de Youtube, Park Seo Joon a postat un clip în care a răspuns la numeroase întrebări puse de fanii acestuia.

Deoarece s-au strâns 5.000 de întrebări de la fani, actorul, plin de entuziasm și energie, a răspuns la o parte dintre aceste întrebări, printre ele fiind și despre viața sa reală.Unul dintre fani, care este student în primul an de facultate, a avut curiozitatea de a ști cum a fost viața lui Park Seo Joon în primul lui an de facultate.

Văzând această întrebare, actorul a izbucnit în râs și a spus: „Ar trebui să fiu sincer sau să vă dau speranțe și vise?”, după care a explicat cât de pierdut s-a simțit în primul său semestru de facultate, până a reușit să-și găsească drumul abia în cel de-al doilea semestru: „Nu știu la ce specializare ești, dar eu am fost la actorie. Bineînțeles că fiecare student ar trebui să studieze dar, sincer vorbind, când am intrat la facultate, am avut o cădere nervoasă. Pentru că țelul meu, încă de când eram în anul trei de liceu, a fost să intru la facultate, nu să fiu actor. Deci, acest țel a luat sfârșit imediat după ce am intrat la universitate. Așa că am fost pierdut pentru o vreme. Așa că m-am gândit că mi-am irosit timpul în primul semestru al primului meu an de facultate. Apoi, în al doilea semestru, m-am răzgândit și m-am concentrat pe cursuri. Privind în urmă, chiar dacă este extrem de important să înveți continuu, cred că, la fel de important este să menții o relație bună cu ceilalți. Se pare că este, de asemenea, foarte important să îți faci prieteni”.Apoi, actorul i-a dat un sfat, care este valabil pentru toți studenții, spunând: „Chiar dacă totul ți se pare nefamiliar, mai mult decât orice, este cel mai bine să îți dai toată silința să îți placă școala. Și cred că este înțelept să te gândești la lucrurile care te fac fericit. Sper să te bucuri de viața ta de student. Să nu pierzi prea mult timp la băut cu prietenii, așa cum am făcut eu”.

Vedeți mai jos clipul de pe canalul de YouTube al actorului Park Seo Joon:
Sursa: kstarlive.com; YouTube.com/ Record PARK’s