So Ji Sub este acum căsătorit!

Astăzi, 7 aprilie 2020, agenția actorului a dat următorul comunicat:

„Bună ziua, suntem 51K.
Astăzi vă dăm vești îmbucurătoare despre actorul nostru So Ji Sub, care merită sărbătorit.
So Ji Sub a întâlnit pe cineva prețios pentru el și s-au căsătorit.
Cuplul, care și-a anunțat relația în 2019, au promis că vor fi parteneri pe viață, având încredere și dragoste unul pentru celălalt, iar astăzi, 7 aprilie, și-au înregistrat căsătoria.
Respectând dorința lui So Ji Sub și Jo Eun Jung, care și-au dorit să se bucure în discreție de cel mai important și fericit moment din viața lor, cei doi s-au decis să aibă o nuntă discretă, doar cu membrii familiilor lor și pentru a aduce un pic de confort și speranță tuturor celor care acum trec prin clipe grele, au donat 50 de milioane de woni către Asociația Good Neighbors și tablete și telefoane smart copiilor cărora le lipsesc suportul educațional.
Ne exprimăm recunoștința tuturor celor care îl iubesc și susțin pe So Ji Sub și, din considerație pentru soția sa, care nu este o celebritate, vă cerem să înțelegeți că nu putem dezvălui detalii despre căsătoria lor.
Vă rugăm să transmiteți binecuvântarea voastă cuplului care începe o nouă viață.
So Ji Sub va reveni ca actor, cu proiecte și mai grozave.
Vă mulțumim.”Atunci când agenției actorului i s-au mai cerut explicații despre această căsătorie de către presă, 51K a explicat: „So Ji Sub nu mai este tânăr și hotărârea de a se căsători a venit în mod natural, văzând că există sentimente reciproce între ei. Nu este o căsătorie pripită”.

Soția actorului, Jo Eun Jung, a debutat ca reporter de televiziune, aoărând în diverse programe de jocuri la OGN, continuându-și apoi cariera ca reporter la canalul de televiziune SBS, ca și gazdă a emisiunii „E-news Exclusive”, emisiune în care l-a intervievat și pe So Ji Sub în 2018, moment în care cei doi s-au cunoscut. Ea a părăsit apoi acea emisiune în același an.

Le dorim și noi o viață frumoasă și fericită împreună!Sursa: soompi.com

Vedeți și:

Aflați despre prima întâlnire a lui So Ji Sub cu actuala lui iubită

Agenția lui So Ji Sub a confirmat faptul că actorul este într-o relație cu o prezentatoare TV. Vedeți cine este iubita actorului

Scrisoarea lui So Ji Sub către fanii lui după confirmarea relației pe care o are cu Jo Eun Jung

TAGS: so ji sub
lang="ro-RO"> Actorul So Ji Sub s-a căsătorit astăzi! | KorJapFan
Site icon KorJapFan

Actorul So Ji Sub s-a căsătorit astăzi!

Exit mobile version