//Actorul Song Joong Ki – promotor al noului terminal al Aeroportului Internațional Incheon din Seul, Coreea de Sud

Actorul Song Joong Ki – promotor al noului terminal al Aeroportului Internațional Incheon din Seul, Coreea de Sud

Actorul Song Joong Ki a fost ales pentru promovarea noului terminal al  Aeroportului Internațional Incheon din Seul, Coreea de Sud.

În reclama care prezintă toate facilitățile noului terminal, Song Joong Ki a explicat toate aceste detalii cu o voce adâncă și delicată, care a impresionat pe toată lumea.
Deschiderea oficială a Terminalului nr 2 al aeroportului sud-coreean a avut loc astăzi, 18 ianuarie a.c., și a fost conceput, în special, pentru fluidizarea traficului datorită afluxului mare de turiști care vor vizita Coreea de Sud cu ocazia Jocurilor Olimpice de Iarnă care vor începe luna viitoare.

Prin construcția acestui nou terminal se așteaptă crearea a încă 93.000 de locuri de muncă, precum și beneficii economice de peste 15,8 miliarde de dolari americani.

Un reprezentant al aeroportului a declarat: „Aeroportul Internațional Incheon este, deja, considerat unul din cele mai bune aeroporturi din lume. Prin deschiderea Terminalului 2 ne așteptăm ca reputația noastră să crească și mai mult”.

Vedeți reclama de promovare în care apare Song Joong Ki mai jos:
Sursa: kstarlive.com