//Actorul Song Seung Heon a primit o nouă ofertă pentru un rol principal într-o nouă dramă

Actorul Song Seung Heon a primit o nouă ofertă pentru un rol principal într-o nouă dramă

Song Seung Heon ar putea juca în curând într-o nouă dramă!

O sursă din cadrul agenției Better Ent a declarat astăzi, 19 februarie a.c.: „Song Seung Heon a primit o ofertă pentru un rol în viitoarea dramă a canalului de televiziune tvN, „The Great Show” și se pare că o ia în considerare”.Rolul primit de actor este al personajului Wi Dae Han, un fost parlamentar, care a intrat în parlament la vârsta de 32 de ani. Deși are toate calitățile unui bun politician, inteligență, elocvență, arată bine, pierde următoarele alegeri din cauza temperamentului său aprig, care îi aduce numai necazuri în momente decisive.

Drama este centrată pe personajul Wi Dae Han și a celorlalți trei frați ai săi problematici. Tema generală este una de familie și romantică, care va bucura mult telespectatorii.

Noua dramă „The Great Show” va fi difuzată în cea de-a doua jumătate a anului 2019, aceasta fiind primul proiect al lui Song Seung Heon de la finalizarea dramei de succes „Player”, din septembrie – noiembrie 2018.

Așteptăm și noi cu nerăbdare confirmarea de către actor a acestei oferte și, evident, să îl revedem cât mai curând într-un nou rol!
Sursa: soompi.com