//Actorul Sung Joon este tată

Actorul Sung Joon este tată

Sung Joon a dezvăluit că este căsătorit și are un copil.

Înrolat în armată din decembrie 2018, actorul a cerut să își continue serviciul militar ca soldat în rezervă.Astăzi, 3 februarie 2020, agenția acestuia, ON Entertainment, a confirmat această informație, dând următorul comunicat de presă:

„Bună ziua, suntem agenția lui Sung Joon, ON Entertainment.
Sung Joon, care s-a înrolat într-un mod discret în armată, în decembrie 2018, ne-a informat despre aceasta. Sung Joon are o iubită care nu este o celebritate, cu care a promis că se căsătorește înainte de înrolarea în armată. Odată cu această înrolare iminentă, a nouă prețioasă viață a intrat în viețile lor și Sung Joon a trebuit să plece în armată. Cei doi nu au putut decât să-și înregistreze legal căsătoria.
Cum a trecut deja un an, iar Sung Joon este responsabil pentru soția și copilul său, el a aplicat recent pentru intrarea în rezervă.
Vă rog să îi transmiteți felicitările și încurajările voastre lui Sung Joon, care vă împărtășește această veste cu curaj, chiar dacă un pic mai târziu. În plus, vă rog să înțelegeți că este dificil de a face publice alte detalii, din considerație pentru soția sa, care nu este o celebritate.
Vă mulțumim. – ON Entertainment”

Sung Joon a scris fanilor și o scrisoare în care explică întreaga situație și motivul pentru care nu a dezvăluit acest lucru mai devreme.
Sursa: koreaboo.com

TAGS: