//Actorul Yoo Ah In o vede pe regretata artistă Sulli ca un simbol al noii generații. Vedeți mesajul impresionant al actorului

Actorul Yoo Ah In o vede pe regretata artistă Sulli ca un simbol al noii generații. Vedeți mesajul impresionant al actorului

Actorul Yoo Ah In speră că numele lui Sulli nu va dispărea niciodată.

Numeroase celebrități și-au exprimat regretul față de dispariția tragică a lui Sulli, însă mesajul lui Yoo Ah In, de pe contul său de Instagram, a atras cel mai mult atenția.Mesajul său a fost scris în decurs de mai multe zile, din ziua anunțării încetării din viață a artistei, pe 14 octombrie a.c., până astăzi.

Vedeți mai jos traducerea integrală a mesajului actorului:

„Sulli a murit. Numele său adevărat este Jin Ri, Choi Jin Ri. Am întâlnit-o de câteva ori profesional și am fost doar un alt coleg care îi spunea Sulli, în loc de Jin Ri.

Ea este un simbol. Unii au pus-o la pământ și nu au placut-o, dar eu cred că ea fost o eroină. Un simbol al noii generații care și-a exprimat propriile păreri fără frică și liber. O învingătoare care a ieșit fericită din idealurile antice ale eticii. Un înger care a vrut să salveze oile tinere prinse între nehotărâre și autocenzură.

Mi-a plăcut totul la ea. Zâmbetul ei de înger, evident, dar și povara sa de a refuza să poarte masca și uniforma, atunci când toată lumea aștepta asta de la ea, ca la evenimente de marcă. Mi-a plăcut încrederea ei, lipsa de frică atunci când m-a luat de talie pentru a face o fotografie, cu toate că atunci eram foarte controversat. A fost o persoană cu suflet pur, care nu a avut de ales decât să poarte masca „Sulli”. Așa cum toată lumea trăiește cu un nume împovărător, așa a făcut și Sulli. A trăit o viață plină de inspirație, cu un curaj pe care nimeni nu îl poate întrece.

Câteodată am înșelat-o. Am fost unul dintre cei mulți care s-au ascuns în spatele ei. E mai ușor să fii unul din mulțime. Ascuns în tăcere pe linia de graniță, pe care ea le-a trecut cu ușurință, am lăsat-o singură pe marginea prăpastiei.

Mi-am imaginat, am înțeles greșit și am judecat acea existență după bunul meu plac. Chiar și atunci când mă îndoiam de mine însumi, am fost necinstit.

Nu e niciun motiv ca ea să fie tratată ca un pacient sau împinsă a fi erou. Nu pronumele „ea” sau „Sulli” o reprezintă.

Jin Ri. Și ceea ce reprezintă ea deasupra acestui nume. Cineva care a rezistat cu toată ființa ei, cu întreaga ei viață, pentru libertate. Și adevărul lui Jin Ri și inima ei merg mai departe decât ceea ce știu eu, pentru o turmă de peste 300 de milioane.

Este adevărat? Nu i-am văzut corpul, doar câteva articole și scriu asta de unul singur. Printr-un ecran, printr-un ecran.

14 octombrie 2019

După ce mi-am petrecut timpul alături de câțiva pentru a ne reaminti de Sulli, sunt în drum spre casă.  În timp ce îi blestemam pe adulți să fie urâți pentru totdeauna, pentru că sunt niște lași, i-am întrebat cine are puterea să schimbe lumea. Nu să cadă în scepticism, nu să renunțe la lume. Și ne-am strâns mâinile pentru a putea să ne gândim cum putem trece peste tristețea de astăzi.

Soarele va răsări din nou și noi va trebui să sărim din nou în viețile noastre monotone. Dar cum poate ziua de ieri și cea de mâine să fie la fel? Dacă ceva ce a existat a dispărut, este posibil ca ceva nou să apară. Lumea trebuie să se schimbe. Se va schimba.

Aș regreta dacă cei pe care îi iubesc s-ar îngrijora, așa că nu le-am putut trimite acest mesaj lor, ci vă arăt vouă ceea ce păstrez pentru mine. Nu vă certați. Nu arătați pe cineva cu degetul. Vă întind mâna și vă cer să folosim adevărul pe care Sulli ni l-a arătat. Asta este fără nicio îndoială. Nu este ură, nici resentimente. Trebuia să fie dragoste. Trebuie făcut cu dragoste. Asta simțim cu toții, nu-i așa?16 octombrie 2019

Vă cer solemn. Nimeni nu a greșit, nimeni nu a fost înțeles greșit. Toți suntem în acest prezent pe care îl putem face numai dacă ne dăm toată silința. Vă rog să nu blamați, nu regretați, doar reflectați. Și apoi întindeți mâna, deschideți-vă inimile și consolați-vă unul pe celălalt, și faceți asta împreună. Pentru Sulli, pe care nu o vom mai vedea niciodată, hai să nu lăsăam ca numele său să se piardă în van. Vă iubesc”.Sursa: koreaboo.com