//Actorul Yoo Seung Ho a semnat cu o nouă agenție

Actorul Yoo Seung Ho a semnat cu o nouă agenție

Yoo Seung Hoo a trecut oficial la o altă agenție.

Actorul, care și-a început cariera artistică încă de când era copil, a fost reprezentat până acum de aceeași agenție, și anume San Entertainment.

Se știa încă din luna ianuarie a acestui an, că Yoo Seung Ho, căruia i se încheiase contractul cu vechea sa agenție, era în căutarea unei noi companii.Așa că ieri, 8 februarie a.c., BC Company a anunțat: „Yoo Seung Ho a semnat un contract de exclusivitate cu agenția noastră”.

Un reprezentant al acestei agenții a declarat: „Suntem încântați că putem lucra împreună cu vrednicul Yoo Seung Ho, care este atât un mare talent în actorie, cât și un caracter deosebit. BS Company îi va oferi lui Yoo Seung Ho întreaga susținere pentru a putea să bucure publicul cu producții grozave și pentru ca farmecul său să strălucească și mai mult. Vă cerem să îi acordați o mare atenție și să așteptați cu interes viitoarele roluri ale lui Yoo Seung Ho, care va zbura chiar și mai sus decât până acum”.

În prezent, BS Company reprezintă pe numeroși actori faimoși, cum ar fi Kim Tae Hee, Seo In Guk, Han Chae Young, Lee Si Eon și mulți alții.

În această perioadă, Yoo Seung Ho tocmai a încheiat filmările la ultima sa dramă, „My Strange Hero”, unde a jucat alături de actrița Jo Bo Ah.

Îi dorim și noi mult succes lui Yoo Seung Ho alături de noua lui agenție!
Sursa: soompi.com