//Actorului Park Shi Hoo i s-a oferit rolul principal într-o nouă dramă istorică

Actorului Park Shi Hoo i s-a oferit rolul principal într-o nouă dramă istorică

Park Shi Hoo și canalul TV Chosun sunt acum în discuții pentru o viitoare dramă istorică.

Astăzi, 8 ianuarie 2020, un reprezentant al echipei de producție a viitoarei drame a declarat: „Park Shi Hoo a confirmat că va interpreta rolul principal al dramei de la TV Chosun „Wind and Cloud and Rain”.Imediat după această știre, un reprezentant al actorului a adus următoarele clarificări: „Pentru acest proiect, în prezent, actorul este în discuții cu compania producătoare”.

Dacă Park Shi Hoo acceptă acest rol, el îl va interpreta pe cel mai mare prezicător și fizionomist (cel care poate citi caracterul oamenilor după trăsăturile feței) din perioada Joseon, Choi Chun Joong. Acesta este un erou al unei perioade tulburi și este regele oamenilor din Joseon. Personajul Choi Chun Joong are marea ambiție de a crea o nouă națiune după răsturnarea Joseon-ului, plan pe care nu îl poate duce la îndeplinire din cauza celor de la putere.

Choi Chun Joong este un bărbat chipeș, dibaci la vorbe și cu o minte sclipitoare pentru politică și care excelează în mai multe domenii, cum ar fi artele marțiale, jocurile de noroc, muzică și dans.

Drama „Wind and Cloud and Rain” va permite telespectatorilor să privească la realitățile actuale prin intermediul poveștii misterioase a unui bărbat sclipitor. Lansarea acestei drame este prevăzută pentru primăvara acestui an.
Sursa: soompi.com